Fritz adviseert altijd goed.

Bij vragen over apparatuur staan ze je altijd vriendelijk en vakkundig te woord.

Geweldig!

Snelle levering en ik kreeg een super leuk kaartje handgeschreven met een bedankje voor de aankoop en er werden me fijne feest toegewenst dus al met al top service!

Goed, snel en persoonlijk!

Precies wat ik van een webshop verwacht.

Fijne winkel.

Persoonlijke aandacht voor de klant. Goed advies en uitleg over producten.

Een goede service met een persoonlijke touch

Tijdens de feestdagen wat besteld en het was erg snel in huis.Er Zat ook nog een persoonlijk geschreven kaartje bij wat ik zeer kan waarderen. Jullie hebben er een vaste klant bij!

Snel geleverd. Helaas was Post.nl iets minder snel tijdens de feestdagen. Maar de laser werkt prima. Mooie kleuren. Ziet er goed uit.

Prima meedenkend, ze doen wat ze zeggen.

Uitstekende service

Gewoonweg perfect.

Snelle verzending, top communicatie!

Snelle levering producten , uitstekend vakkundig advies.

Na contact te hebben gehad met één medewerker van Fritz Events , die mij zeer goed advies gaf over kabels , was de keuze snel gemaakt en heb ik meteen bij hun besteld. m.v.g. Jack.

Snelle levering, TOP!

Eerste keer een bestelling gedaan bij Fritz-Events. Snelle levering en volgens afspraak. Leuk dat je als nieuwe klant ook een welkomstboodschap bij je bestelling vindt. Ben zeer tevreden en kom zeker een volgende keer terug.

Snelle service en meedenken

Eerst bestelling verliep zoals het hoort. Er werd een goed alternatief geboden voor een besteld artikel wat moeilijk leverbaar bleek te zijn waardoor alles snel kon worden uitgeleverd. Vriendelijk personeel in de winkel.

Fijne snelle service

Snelle levering, en prima service.

duidelijke on-line shop, nette afhandeling

Bestellingen worden conform afspraak afgehandeld alleen de bezorging via Post NL is niet optimaal, veel vertraging. Zelf zou ik voor DHL kiezen.

Goede service en alles op voorraad.

Goede uitleg en meedenkend.

Uitstekende web-shop !

Al meerdere artikelen besteld en altijd zeer tevreden over Fritz-Events.Snel bestellen,afrekenen en snel bezorgen.Regelmatig nieuwe aanbiedingen voor redelijke prijzen.Top shop !!

Fijne winkel voor uitleg en uitproberen

Wilde mijn eerste digitale mengtafel kopen, hierbij kreeg ik duidelijke uitleg en werd vrij gelaten om hem daarna zelf uit te proberen in de shop. Dat was top!

snel, goed, voordelig en met persoonlijke noot, hoe mooi is dat.

moet ik nog meer zeggen dan in die ene zin? zeer tevreden.

Uitstekend produkt volgen de zal zeker weer bestellen

Zeer Goed

Goed verpakt snel geleverd ondanks het gestuntel van Post.nl

Service zoals het hoort!

Had een verkeerd geproduceerd connectorpaneel binnen gekregen. Foto gemaakt en gelijk een nieuwe toegestuurd gekregen. Top zoals het hoort!

Aanrader!

Overzichtelijke website, goede omschrijving/productvoorstelling, eerlijke prijs. Snelle en correcte verzending, en als kers op de taart, een handgeschreven kaartje met '...bedankt voor uw eerste bestelling..."

eerlijk ! heel goede bediening 5 sterren waard

ik ben heel goedkoop bedien zeker 50 percent goedkoper dan ergens anders en van hele goede kwaliteit dank u wel verhaegen hazendries 26 tollembeek 1570

top advies en zeer snelle levering

Kreeg een goed advies, ging zelfs met een goedkoper product naar huis, maar het was beter geschikt voor mijn doeleinden !

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!