Correct bedrijf met meedenkende medewerker.

Bedrijf goed bereikbaar. Goede ontvangst na gemaakte afspraak. De lichtset waarvoor wij kwamen stond al gereed. Kregen een duidelijke uitleg, zodat wij deze zelf kunnen gaan bedienen.

Goede bediening

Luisterend oor

top

super snelle levering en goede prijs, ook mbt verzendkosten

Alles op voorraad

Snel en vakkundig geholpen door Bart

Juiste info en snelle levering

Erg goede en snelle service!

Denken goed mee in bruikbare oplossingen. Goede en snelle service, aanrader!

meer dan heel tevreden

heel snelle levering

Een klantgerichte en zeer competente en betrouwbare leverancier.

Zoals altijd, meedenkend en zeer (klant)vriendelijk met een zeer uitgebreid assortiment tegen zeer goede prijs-kwaliteit producten. Een aanrader !!

Geweldige service

De service is geweldig heel klant gericht.

Persoonlijk contact en scherpe prijzen

Naar Fritz-Events overgestapt, omdat dit een bedrijf is waar je snel iemand aan de lijn hebt als je de klantenservice belt. Hierdoor is alles snel afgehandeld en vlot geregeld.

Top service!

Erg klant vriendelijk. En er wordt snel geschakeld. Binnen een dag heb ik antwoord op vragen of offerte-aanvragen. Verder is de prijs ook goed

Uitstekende service snelle bezorging via postnl.

Zeer goed advies bij zoeken naar het juiste product, en daarbij merkbaar kennis van zaken. Dit laatste is wel heel belangrijk tegenwoordig. Men doet er alles aan een tevreden klant te behouden.

Altijd fijn contact met Fritz-Events. Prima prijzen, goede kwaliteit en snelle leveringen. En mochten er problemen zijn, lossen ze die altijd zeer snel en netjes op.

Snelle levering, niet duur en goede kwaliteit.

Ik had me beter moeten informeren vooraleer de bestelling te plaatsen. Ik heb tips doorgegeven die het toekomstige klanten in staat moet stellen om het verschil tussen buiten- en binnenmaten te kennen. Ik heb nog niet kunnen ervaren hoe de aankoop zich in de praktijk zal gedragen, maar ik verwacht geen problemen.

Uitnodigend veelzijdig en kundig

Zoals hierboven...veelzijdig ..kundig...oplossend en creatief

Super klantenservice en veel kennis over producten

Fritz-Events biedt altijd de beste oplossing als het gaat om het kopen van een product. Ze adviseren op een vriendelijke manier gericht op het budget van de klant!

Snel, vriendelijk en goed product.

Het zijn de kleine dingen die het m doen. Ik kreeg omdat ik voor het eerst wat bestelde een persoonlijk kaartje erbij om mij veel plezier te wensen met mijn aankoop. Dit soort kleine dingen zijn voor mij echt van meerwaarde. Ga zo door!

Dik tevreden!

Heb de Shure psm 900 in-ear systeem besteld die niet op voorraad was maar had het product dezelfde week nog in huis met in de doos een handgeschreven bedank kaartje omdat ik een nieuw klant ben. Héél attent! Ik ga hier zeker weer bestellen, ook omdat de producten scherp geprijsd zijn en er zorg aan het inpakken besteed is!

Snelle communicatie

Zeer correcte service

Omdat een van de artikelen niet snel leverbaar was, werd ik gebeld. Omdat ik dat pas later zag, belde ik terug. Bleek dat iemand anders (zijn collega) mij had gebeld, maar hij kon binnen een paar tellen zien waar het over ging en mijn vraag beantwoorden.. Dan vind ik dat ze de aftersales erg goed voor elkaar hebben! Bij veel firma's wordt je van het kastje naar de muur gestuurd, maar bij Fritz Events hebben ze het echt goed voor elkaar..

Snelle levering en een persoonlijke noot

Product snel geleverd met bijgevoegd een hand geschreven dankbriefje voor mijn eerste bestelling :-)

Duidelijke website, makkelijk bestellen. Al eerder goede ervaring gehad, ook na persoonlijk contact. Ga zo door mensen, jullie zijn toppers!

Top en correct

Bij Fritz wordt je nog als een mens behandeld en zijn ze blij dat je als klant voor hun heb gekozen.

Aandacht voor hun klanten

Prettige omgang, wie je ook spreekt bij Fritz Events.

Zoals altijd top!

Goeie service en de telefoon wordt altijd opgenomen! Dat kunnen we niet zeggen van onze roze vrienden uit Goes ;)

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!