Bij Fritz-Events nemen ze de tijd om mee te denken en tot de beste oplossing te komen.

Ik was opzoek naar een spare-part dat online niet te vinden is, voor een apparaat dat ik niet bij Frits-events gekocht heb. Er werd meteen contact opgenomen met leveranciers of dit onderdeel los te bestellen was. Binnen de kortste keren was het opgelost en onderweg.

Mijn eerste bestelling liep perfect!

Jullie bedrijf gevonden na wat opzoekwerk toestel op Google. Mooie web-site bestellen en betalen liep perfect ook de track and tracé en levering perfect. Prijs verhouding met concurrenten is positief. Het persoonlijke welkomst kaartje is een zeer warm gebaar! Ik bestel nog bij jullie! Mvg johan w

Helemaal top !

Snelle reactie, goed bereikbaar en vriendelijk mensen aan de telefoon. Producten zijn op voorraad en daardoor snel in huis. Wat mij betreft de nieuwe partner voor mn zakelijke bestellingen.

Prima prijs en snelle levering

FE is precies wat je (hoopt te) verwacht(en)

Top servies

Vrijdag mijn bestelling gedaan en volgende dag geleverd . Ik ben nog niet lang klant fijne mensen . Als er iets niet in voorraad is bellen ze jou op . Top top top !!!! Nog een minpunten gehad bij dit bedrijf !!!! Raad dit bedrijf aan top .

Producten voldoet aan mijn wensen. Snelle levering. En ook het handgeschreven bedankje is erg leuk.

Top service!

Ik had gevraagd of men een levering van 100 liter bubbelvloeistof op een vrijdag of een zaterdag zouden kunnen laten afleveren ivm mijn aanwezigheid op die dagen. En dat was geen enkel probleem! Hulde! Ook de quantumkorting waardeerde ik zeer! Bedankt!

Goede service!

Telefonische bereikbaarheid en bijbehorende hulp, erg goed!

Snelle,goede levering

Bestelling is goed gegaan

De bestelling is goed gegaan alleen ik zie dat nu bij GLS mijn pakket al twee dagen opgeslagen ligt vind ik een beetje raar

Zeer goede service en zeer klantvriendelijk.

Heel gezonder om op deze manier een aankoop te doen. Mocht het product eerst testen alvorens te kopen en kreeg zeer goede advies in het maken van de juiste keuze.

prima snel geleverd en winkel is heel dankbaar voor de bestelling

Goede prijs uitstekende service.

Altijd goed bereikbaar en uitstekende adviezen. Snelle levering. Meestal op voorraad. Maar vooral vriendelijke en goede service.

Een hele snelle en vriendelijke service.

top en op tijd bezorgt

zeer goed

Werd super leuk en snel geholpen

Fijn bedrijf, de mensen die er werken werken er met de nodige passie voor het vak wat de klant alleen maar ten goede komt

Snelle reactie, snel verzonden, uitstekende service, goed verpakt!

Eenvoudig artikelen bestellen via de handige webshop. In de bestelling een vergissing gemaakt en daar een mail over gestuurd. Binnen 10 minuten reactie terug en correctie op de bestelling uitgevoerd. Super service. Bestelling goed verpakt. Kortom uitstekend bedrijf.

Snelle levering, prima product

Ik kreeg het snel in huis. Goede kwaliteit voor een goede prijs.

Snel en correct

Niks op aan te merken.

Snelle levering en topkwaliteit producten. Erg tevreden!

Super mooie Winkel, en een top service

Je word er goed geholpen niks is te veel alles word goed uitgelegd en een mooie winkel

Snelle levering met een persoonlijke touch!

Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd met een handgeschreven persoonlijke kaart erbij. Erg leuk!

Goed product, goede service en kennis!!

Topservice en verstand van zaken!!

Snel geleverd en leuk: met persoonlijke boodschap! :-)

Overzichtelijke site. Mijn bestelling liep heel vlotjes en ik had mijn kleurfilters twee dagen later in huis,

Zeer nette service

Mijn bestelling was beschadigd aangekomen. Dit buiten de schuld van Fritz zal ik erbij vermelden. Ik werd direct serieus geholpen en netjes geïnformeerd over het omruilen van het product. Tevens ben ik erg gecharmeerd van het handgeschreven kaartje bij de bestelling. Dat is de persoonlijke touch die mij opnieuw zou laten bestellen bij hun.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!