Uitstekende service en scherpe prijzen

Altijd prettige service en een scherpe prijs. Ook erg prettig dat ze een fysieke winkel hebben. Zo kun je de producten zien of horen voor je ze koopt. Ook steeds goed advies en altijd bereid om met je mee te denken. Al verschillende keren geholpen aan producten/onderdelen die we verder nergens konden krijgen.

Geweldige

Geweldige service . Kom zeker vaker terug

Snelle levering en goeie klantenservice

Erg prettig , aanrader om mee te werken

Bestelling prima

Advies beetje traag

Ga zo door

Prima winkel, goede service en uitleg. Ik kom er graag!!

Prima winkel, goede service en uitleg. Ik kom er graag!!

er werd snel gereageerd met een aanbieding, en er werd netjes meegedacht en geadviseerd.

Goede webshop!

Snelle levering. Dit was mijn eerste bestelling bij Fritz. In de doos een handgeschreven bedank kaartje, superleuk!

Gewoon goed

Na telefonisch contact werd het juiste zwenkwiel voor een kabelhaspel toegestuurd. Prima service.

Top grandioos.

Top, grandioos en zeker netjes komen hun afspraken goed na. Ook alles netjes en goed verpakt. Top. De volgende bestelling zal daar zeker gedaan gaan worden.

Goede kwaliteit voor een erg leuke prijs

Voldeed aan de verwachting en paste perfect

Prima service en follow-up

Een aantal artikelen waren niet direct leverbaar en ik kreeg daarover netjes een telefoontje. Twee dagen later was de gehele bestelling binnen met een persoonlijk bedankkaartje.

Telefonisch goed geholpen en snel geleverd

Fijne leverancier

Fritz-Events is altijd bereikbaar voor vragen en advies, ze zijn helder en duidelijk over levertijden en zorgen altijd voor een nette bezorging.

Was mijn eerste bestelling, niet alles was op voorraad, maar werd netjes gebeld. En de een dag later was alles, dus helemaal top.

Artikelen waren niet op voorraad zodra ze binnen waren heb ik ze ook ontvangen

Goede prijs, snel geleverd en een leuke persoonlijke boodschap erbij!

Erg goed.

Produkt netjes op tijd en keurig verpakt.

Uiteindelijk kom ik toch steeds weer terug bij Fritz Events gezien hun prijsstelling en vlotte lever

zie hierboven

Snelle, correcte levering.

Prima levering. Zoals het zou moeten zijn.

Prima en snelle service

Goede en snelle service zoals het hoort Top.

Snel geleverd goed service

Goed uitleg van apparatuur en alle tijd voor uitproberen hiervan!

Snel geleverd, goede service

Precies wat ik bestelde, snel geleverd met persoonlijk bericht

Snelle levering, persoonlijke benadering en precies wat ik nodig had! Ik was heel blij met de bestelling en de afwikkeling ervan. Aanrader!

Teleurstellend

Teleurstellend omdat er beloofd was dat er na de shure avond ook gewoon besteld kon worden met de 7,5%regeling na 10 dagen waarvan 6 werkdagen bleek dit niet meer mogelijk vandaar een andere keuze van materiaal en geen shure in earsystem en geen shure ksm 9 microfoon dit is dan een principe kwestie

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!