Prima service wat met een persoonlijk kaartje iets extra's biedt

De service, tevens producten, zijn prima. Prijs is goed en alles wordt netjes aangeboden. Het persoonlijke kaartje wat ik kreeg vond ik onderscheid maken tussen Fritz-Events en andere zaken.

Zeer goed en snelle levering

DAP riggin case gekocht, snelle levering. Inmiddels binnenkant bekleed met schuim. Ook op voorraad en snelle levering. Persoonlijke touch met kleine notitie. Ook leuk.

Gewoon Goed

Ondanks dat mijn bestelling niet binnen de opgegeven levertermijn geleverd kon worden, zeer tevreden. Direct persoonlijk geinformeerd over dit feit door fritzevents en keurig opgelost!

in een woord super

Mijn ervaring met hun is gewoon prima. ze staan voor je klaar als je ergens niet uit komt met de apperatuur. en helpen zeker mee naar een oplossing. gewoon super

Fijn dat jullie vooraf goed doorvragen.

De microfoon is nogal speciaal met een Franse golflengte. Sympathiek dat jullie even vragen of dat de bedoeling is. In eerste instantie op kanaal A2 werkte hij helaas niet, maar op een ander kanaal gelukkig wel. Leuk het handgeschreven briefje in de doos.

Super service en competent e super vriendelijk personeel

Fritz Events denkt met je mee. Adviseert zeer goed door bekwaam en zeer klantvriendelijk personeel.

Snelle levering prima prijs en kwaliteit.

Snelle correcte levering en prima service. Bovendien zeer klantvriendelijk.

Heel klantvriendelijk

Tot het laatste moment nog dingetjes kunnen wijzigen

perfect

snelle leverring en precies wat ik nodig had.

Goeie prijs, snelle service, persoonlijk!

Twee connectors besteld, voor een erg scherpe prijs. Er was een levertijd aangegeven van 2 tot 3 werkdagen, pakketje was er netjes binnen twee dagen met alsnog een handgeschreven persoonlijk bedankje voor mijn geduld! waar vind je dat nou nog!? Top!

Erg tevreden

Showtec Led sterrendoek gekocht. Wederom prima service. Erg tevreden met het product.

Snel en persoonlijk

Customer intimacy 10 met een persoonlijk kaartje erbij. Top.

snel en goed

snelle levering goed product

Top bedrijf

No nonsens bedrijf

Prims

Snelle service en een leuk persoonlijk berichtje erbij

heel snel in huis

top

Prima snelle afhandeling en in huis

Supper site

No nonsens,

Prima geholpen, goede oplossingen voor specifieke vragen

Tevreden over service

Een fout die gemaakt was, werd direct opgelost. Heel klantvriendelijk.

Alles vlot en prima verlopen

Product voldoet aan de verwachtingen.

Alles perfect in orde !

Alles netjes op tijd geleverd en in prima staat !

Word gek van de mail om een review in te vullen...

Elke dag weer een reminder

Eerste aankoop leuke ervaring

Mijn eerste aankoop, toevallig hier beland. Bestelling volgens belofte volgende dag al in huis! Prijs kwaliteit in dit geval dik in orde. Wat nog leuker was, bij het openen van het pakket een leuk persoonlijk geschreven kaartje vinden over mijn bestelling.

Uitstekend !

Correcte snelle levering van het product voor een reële prijs !

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!