Snel en correct

Nogmaals snel en correct

Geen klachten, vriendelijk personeel, met verstand van zaken

Altijd klantvriendelijk, klant gericht en meedenkend

Snel en goed

Snelle levering prima materiaal

Prettige manier - behulpzaam - meedenkend

Hele fijne winkel/mensen/webshop/advies/reparatie/service in 1.

Bij Fritz en team voel ik me gewaardeerd zonder agressieve verkoop toestanden. Eerlijk advies, vriendelijkheid, meedenken, goede service, mooie producten met fatsoenlijke prijzen zorgen ervoor dat ik vaak effe naar Cuijk rij. Kort samengevat: een dikke 9. Rene Mast djrenenijmegen.nl

Goed en snel

Het product kwam snel aan in perfecte staat, dus niets te klagen

Fijne en snelle service

Bij de Beurs van Berlage hebben we soms laste minute spullen nodig. Fritz-Events probeert dan altijd wat voor ons te regelen. Spullen zijn snel en netjes binnen, En we worden snel en professioneel geholpen.

Zeer goede serves

Ik heb tips gekregen van de medewerkers en die werkte fantastisch👍

Snelle en correcte levering prijs verhouding

Snelle levering, prima product en ik werd goed op de hoogte gehouden vd voortgang.

In een woord geweldig!

Snel, vriendelijk en persoonlijk geholpen! Het leuke handgeschreven bedank kaartje is een attentie die schaars is geworden tegenwoordig, ga zo door!

Direct en deskundig advies

Vriendelijk geholpen, demo van aangekocht product gehad. Showroom nog niet helemaal compleet, was in ontwikkeling. . Kreeg duidelijk antwoord op de door mij gestelde vragen. Allround kennis van zowel Licht als Geluid.

goede en snelle levering

product was snel en goed geleverd

Besteld en gekregen, dus prima

Besteld en redelijk snel artikel ontvangen, dus prima. Klein aandachtspunt, datum van verzending laten weten.

Altijd netjes en op tijd

Diverse malen wat besteld de kwaliteit is zeer goed geen goedkope rotzooi Kom zeker weer terug om te bestellen

Helemaal top!

Snelle afhandeling van je bestelling. Prijzen zijn vergelijkbaar en zelfs soms goedkoper dan andere grote webshops. Snel geleverd (ondanks dat het bestelde aantal niet op voorraad was)! Kan niets anders zeggen dan TOP!

Topservice en goede producten!

Goed en persoonlijk contact, korte lijntjes, goede en snelle service, al jarenlang tevreden klant!

Prettig personeel en aandacht waar je voor komt.

We waren op zoek naar monitoren en feitelijk om alleen naar de verschillen te luisteren. Degene die ons e.e.a. heeft uitgelegd en op de verschillen heeft gewezen, hebben we toch uiteindelijk besloten de LD system stingray te kopen. Top!

Klantvriendelijk!

Geweldig!

Heel vriendelijk personeel, bij de bestelling zat een briefje met de groetjes uit NL (Heel leuk!). Het product is uitstekend aangekomen.

Geweldige service

Verzending op tijd. Kennis van de zaken die verhandeld worden. En een goede service.

Vriendelijk

Snelle levering, denken mee en zijn zeer vriendelijk

Alles ging goed

Geen problemen, snel geleverd, goede snelle respons op de mail.

Ik was op zoek naar de best Pioneer DJ koptelefoon, bij Fritz netjes geprijsd en uit voorraad leverbaar. Besteld in de webwinkel, de volgende dag geleverd. Super toch.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!