Perfect, ze denken mee !

Fijn om een bedrijf te hebben wat met je meedenkt. Snelle levering en altijd perfect.

Snel en goed verpakt geleverd

Snel en goed verpakt geleverd, fijn handgeschreven bedankje van de verkoper. Leuke persoonlijke benadering.

Snel en gemakkelijk

Wordt overleg gepleegd met het bezorgen

Super bedrijf wat gewoon doet hoe het hoort.

klantvriendelijk, betrouwbaar en medenkend

Veel bestellingen geplaatst (tussen 10 en 20 x) direct contact via telefoon: ze bellen je als levertijden meer dan 3 dagen blijken te zijn. Enigste bedrijf die ongedeukte blikken warnex bezorgdt door goede stevige verpakkingen plusje: gebruikt vaak papier en karton ipv plastiv en piepschuimvulling

Top service & snelle levering

Correcte communicatie ivm de levering en scherpe prijzen. Altijd top service bij Fritz Events!

prima en snel

Ik had snel wat nodig, de snelheid en het artikel zijn prima.

Perfect bedrijf voor Licht en Geluids apparatuur.

Vriendelijke en bekwame mensen, die je snel helpen, snel leveren en alles volgens afspraak en verwachting.

prima service en op tijd geleverd

snelle reactie en conform afspraak

Goede service. Afspraken worden nagekomen.

Artikel was goed zichtbaar in de shop. Bij navraag werd ik goed en vriendelijk geïnformeerd. De bezorging was werkelijk bijzonder snel (zoals toegezegd)

Goed contact

Snel contact bij vragen. Heel fijn.

Meedenkend en flexibel

De mensen van Fritz-Events staan zelf met de poten in de muziale klei. Dat maakt de informatie en kennis van zaken waardevol.

Prima producten

Doordat z ze andere merken voeren dan Bax en Thomann zijn vergelijkbare producten soms stukken goedkoper.

Zoals het moet zijn!

Goede levering, netjes verpakt.

SU-PER-ZAAK

Oplossingsgericht, zeer fijne communicatie tussen F-E en eindgebruiker

Vriendelijk en eerlijk

Doen wat je belooft.

En precies DAT doen ze ! Snelle, keurige levering van je bestelling zonder probleem.

prima prijs, top kwalitijt

Goed product snel bezorgd

Koptelefoon Pioneer HDJ-X10

Snelle en goede service!

Goede prijs en kwaliteit verhouding. Snelle levering na 2 dagen was het al binnen. Als ik iets nodig hebt bestel ik het daar weer.

Gewoon goed

Goodkoopste en goede service! Kreeg er zelfs een bedankje bij de bestelling.

Super goed!

Zeer vriendelijke verkopers/verkoopsters. Onverwacht was ik op de open dag gekomen voor de Shure headset die ik zocht, dus nog mooi wat korting gekregen :)

Goed en snelle bezorging

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!