Fijne zaak met deskundig personeel

Mijn ervaring is gebaseerd op mijn eerste bezoek aan dit bedrijf. Dit was tijdens de open dag, en iedereen was erg druk. Ondanks dat werd ik keurig geholpen en kreeg ik goed advies. Dit heeft mijn aankoop zeker beïnvloed, in positieve zin. Mede daardoor ga ik zaterdag een mengpaneel uitzoeken.

prima service zoals altijd

zoals altijd een goede service en snelle levering

uitstekend

Helder

Duidelijke webshop. Snelle afhandeling met een persoonlijk tintje.

Staan altijd voor je klaar snelle levering

Koop al jaren bij Fritz goede kennis van zaken breed assortiment

Top winkel, met super service!

Fritz-events is kort gezegd gewoon een top winkel. Medewerkers zijn altijd in voor een praatje en kijken goed met je mee. Altijd snel bereikbaar.

Personeel is vriendelijk en behulpzaam

Betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf. Snelle verzending.

Goede en snelle levering.

Bestelling prima ontvangen met leuk persoonlijk bericht

Top service bij Fritz events

Fijne kerel Fritz met kennis van zaken ! Kon een afspraak maken buiten de openingstijden om een pioneer XR2 op te halen. Deze was overigens het best geprijsd incl. een mooie pioneer tas/koffer.

Leuk en gezellig bedrijf met goede service!

Goed personeel, met verstand van zaken. Altijd welkom en de koffie staat klaar. Hiernaast regelmatig demo’s en workshops.

Uitstekend advies!

Bij Fritz Events wordt de tijd voor je genomen. Worden je wensen besproken en wordt uitstekend advies gegeven. De prijs is daarnaast ook prima! Prima zaak!

Super service

Last minute nog een blacklight bulp nodig, online besteld en er werd direct actie ondernomen.

Bestelde artikelen binnen 1 dag geleverd. Hulde voor deze service

1e x iets besteld. Netjes afgehandeld en ben zeer tevretevreden xen

Goede persoonlijke en snelle service!

Mensen die hun beloften nakomen en snel leveren, daar houden we van! :-)

Super goede service. Snel, betrouwbaar en met oog voor de klant.

Ik bestelde een flight case voor een SQ5. Was op voorraad en werd keurig binnen een dag geleverd. Nog wat andere dingen erbij besteld die ook allemaal goed geleverd zijn. Ik heb nog nooit een negatieve ervaring met Fritz-Events gehad. Alleen maar positief.

Goede en betaalbare service

Goede en betaalbare service.

SUPER!

Super groot assortiment! Super strakke prijzen! Super snelle levering!

Goede kwaliteit, snelle levering.

Voor een goede prijs en uitstekende kwaliteit en een snelle levering, ben ik blij dat ik voor Fritz gekozen heb.

Snelle correcte levering,

Bestelde product werd snel en correct geleverd.

Goede klantenservice!

E-mail contact was goed en snel. Producten waren netjes en goed verpakt. Vriendelijk personeel!

Uitstekend.

Regelmatig bestel ik bij Fritz-Events en de producten die ik bestel worden netjes en keurig op tijd afgeleverd. Mocht er een product niet op tijd geleverd kunnen worden dan is de communicatie prima in orde. Ik kan niet anders zeggen dan een cijfer 10 voor Fritz-Events.

Super service.

Denken mee. Bestelling vlak voor 18.00u geplaatst. Gelijk daarna een telefoontje dat het nog verzonden gaat worden de zelfde dag. Heel tevreden.

Helemaal dik in orde!

Mooie website, goede prijzen en als je een vraag stelt krijgt je snel en duidelijk antwoord. En als klap op de vuurpijl tref je bij je bestelling soms zo maar een zakje perpernoten, leuke gadget of handgeschreven kaartje bij. Graag tot de volgende keer!

Snelle levering, goed product, vriendelijke verzendbrief

Snelle levering, goed product en uiterst vriendelijk verzendbrief.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!