Dit is wat een klant wil!!

Personeel vriendelijk en weten waar ze het over hebben. Voor mij een prettige ervaring. In de showroom wat speakers en subs getest om met elkaar te vergelijken en de juiste informatie hierover. Een hele fijne winkel voor de muzikant,mij zullen ze daar wel vaker zien!!

Snelle levering en zeer deskundig advies vooraf aan de aankoop gehad.

Al eerder goed contact met Fritz-Events gehad bij vragen over technische apparatuur te kopen. Altijd goed advies passend bij mijn situatie. Dat betekend dat men eerst goed luisterde wat mijn wensen waren, gevolgd door een goed aankoop advies. Snelle levering, uitstekend. Ook als iets niet op voorraad was werd een goed (soms) beter alternatief aangeboden. En .... het is de moeite waard eens een kijkje te nemen in de winkel.

Netjes op tijd goed ingepakt geleverd

perfecte levering en een klantvriendelijke service

alleen maar positief

Mooie winkel voor dj of band.

Word er goed geholpen,zijn zeer vriendelijk,houden ook van een geintje. Kom hier nog zeker vaker!

Prettig contact en een snelle levering

Ik bestel regelmatig bij dit bedrijf, wordt altijd zeer netjes behandeld en men houdt mij op de hoogte van de de verwachte datum van aflevering. Super !

Goed geholpen en vriendelijk personeel.

Ik zag een microfoon voor een duurdere prijs dan bij een andere winkel. Het personeel had voor mij de prijs verlaagd en het product was snel geleverd.

Netjes en op tijd geleverd

Bestelde goederen zijn op tijd en netjes bezorgd. Verloop van de bestelling werd goed gecommuniceerd.

Goede service en advies

Na voorheen bij andere winkels gekocht te hebben kwam ik per toeval bij Fritz-events terecht. Daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van, een goed advies, snelle levering en scherpe prijs. Daar waar je als klant nog wordt gewaardeerd

Snelle verzending, goede kwaliteit

adequate kennis, vakkundig personeel en snelle levering

Omdat ik door mijn werkvoorraad heen was, moest ik heel snel extra spullen hebben, zodoende contact opgenomen met Fritz-Events daar hun voorraadhoudend zijn. in overleg met de verkoopmedewerker in de voorraad gekeken en zo mijn tekorten aangevuld. Fritz-Events: Puik werk Double-You ProAudio

makkelijk, snel

gewoon goed en snel

top winkel!!!

klant vriendelijk, mee denkend, en super eerlijk.

Snel geleverd. Prima kwaliteit

Snel geleverd. Prima kwaliteit

Keurig geleverd en op tijd

Ik heb al eerder spullen besteld bij Fritz-Events en ik ben altijd tevreden over het aanbod en de prijzen.

Ontving nog een handgeschreven kaart mooi gebaar! 😀👍🏻

Geweldig goede service

Netjes verpakt en mooi op tijd. De prijs was ook gewoon concurrerend met andere bedrijven.

top, goed geregeld

leuk dat er persoonlijke briefje bij is gedaan

Besteld artikel snel in huis

Net bedrijf goede service

Keurig en behulpzaam.

Prima service, snelle levering

Paar flight case onderdelen besteld. Snel en keurig verpakt geleverd.

Topbedrijf en snel met leveren dus klant erbij !

Geweeeldig

Een aanrader!

Wij waren niet bekend met Fritz-Events. Het filmpje met duidelijke uitleg van de wandhangers gaf de doorslag om tot een aankoop over te gaan. Het pakje kwam op de aangegeven tijd en de producten waren netjes verpakt. Kan alleen maar zeggen, goede service, vriendelijke communicatie via de mail, betaalbare prijzen, mooie producten!

Goed en snel

Snel geleverd, product goed verpakt en een leuke verassing in de doos. Top!

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!