Goed en snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit

Top, als altijd!

Prima service, zoals ik van ze gewend ben.

Bijzonder klantgericht

Mijn bestelling kon niet geleverd worden. Ook was de bestelling niet 1 dag levertijd zoals aangegeven, maar langer. Ik werd tijdig gebeld om de situatie uit te leggen dat ze een item misten. Ik had de optie dat het apart geleverd wordt, zodat ik al aan de gang kon met geleverde producten. De mevrouw was erg vriendelijk aan de telefoon en hielp mij goed. Bij aankomst van het eerste deel van de verzending zat er een handgeschreven kaartje bij. Dat wordt gewaardeerd. Levering 3/5 Klantvriendelijkheid 6/5 ;)

Supersnelle levering!

Snel geleverd. Goede service. Precies wat ik zocht en een duidelijke website. Prima!

Superrrrr snellllll

SUPPPERRR SNELLL

TOP

Geleverde goederen... TOP en zeer accurate levering, snel en goed

Super service

Mijn bestelling geplaatst nadat ik de vorige keer ook al een super service heb ontvangen. Het bestelde product was maar beperkt voorradig en werd direct gebeld of het een backorder kon worden of een deellevering. Super service!

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Goede ervaring

Snelle levering. Zat ook een handgeschreven kaartje bij. Erg leuk. Bedankt daarvoor!

nette en zorgvuldige behandeling

goed en snel geleverd

Top webshop!

Goede webshop. Vriendelijke medewerkers Goede klantenservice Top producten Leuk om af en toe een keycord te krijgen!

Zeer goed geholpen

Deskundig advies en het nakomen van de afspraken

Snel geleverd. Goed verpakt

Misschien invoeren boven de €50 bestellen geen verzendkosten? Dat hand geschreven briefje met waardering voor de bestelling. Geweldig. Ik hou daarvan. Eindelijk een webshop waar je niet als een nummer behandeld word.

gewoon suler service

Zeer positief en zeker aan te bevelen

Precies zoals je het verwacht!

Ik had een extension tube nodig die alleen maar te verkrijgen was bij fritz. Ik was in eerste instantie een beetje sceptisch over de site, maar dit was volledig onterecht. Het product werd netjes op tijd bezorgd en was goed verpakt. Er zat ook nog een handgeschreven brief waarop een bedankje stond van de bestelling, dit vond ik heel attent. Gewoon weg een top site.

Snel, attent en correct.

Snel en attent reageren via de mail. Correcte en snelle toezending. Kortom, heel prettig zaken doen op deze manier! Dat maak je wel eens anders mee...!

Vlotte verzending,boeken Zagen er goed uit

De meesten die er werken komen de afspraken na. Helaas is dat niet bij een ieder. Verder tevreden 👍

Prima klantgericht!

Helder, duidelijk, vlot geleverd en persoonlijke aandacht.

Netjes en snel geleverd. Prima!

Met zorg, betrokken en conform ze beloven op de website.

Zeeeeer klantvriendelijk

we hadden een foutje gemaakt in de bestelling, dit is opgevallen door een medewerker van jullie en netjes gebeld en verandert in het juiste artikel. super attent!!

gewoon goed

een bedrijf met goed advies, vriendelijk en goede service

Goede service!

Klantvriendelijk, goed advies!

deskundig advies

Ben zelf een hobbyist en heb niet het aller duurste apparatuur nodig maar krijg wel de volle aandacht.

Zeer goeie communicatie en goeie service

Alles snel geleverd, een persoonlijk briefje bij de bestelling en ik werd persoonlijk opgebeld om te melden dat iets niet in stock was en dat de levering daardoor iets later zou komen. Prima service!

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!