Super !

Service is super ! Prijs is super ! En alles is mogelijk bij Fritz !

Top advies

Heb er een pa en verlichting gekocht alles naar tevredenheid Pa ld systems stinger 12 a en de sub stinger 18 a alles actief. Super spul

Perfect geregeld

Vlotte levering, en hoewel er iets mis ging met een item was dat de volgende dag al weer opgelost! Super

Fantastische service en snelle levering

Het gevraagde product voldeed aan de verwachtingen en was snel in huis.

SHURE BLX14 CVL

Great Product. Fast Shipping!

super betrouwbaar

zeer snelle levering en goede kwaliteit spullen voor betaalbare prijzen

Leuk geprijsd, goed verpakt, snelle levering,en een persoonlijk bedankje,TOP!

Goede service en contact

Persoonlijk contact met medewerker over verzending. Snel en adequaat. Goed product, snel verzonden.

Snelle service, onlangs in de winkel geweest, heel beleefde mensen, Zeker een aanrader maandag rond 12 uur besteld de dag er na al in huis, enkel goede punten.

Super snel, betrouwbaar en correct afgeleverd.

De besteld goederen zijn optijd, correct en netjes afgeleverd bij een ophaal post. Prijzen zijn lager dan bij andere zaken en je krijgt een persoonlijk kaartje erbij. Deze is met de hand geschreven en dat waardeer ik enorm. De volgende keer bestel ik weer bij Fritz events.

precies zoals ik had verwacht, perfect en snel geleverd

heel vlotte site om keuze te maken, te betalen opvolgen van pakket en supersnelle levering

Goed materiaal. Persoonlijke service.

Woow... persoonlijk bericht... dat is klantenbinding!

Ik was op zoek naar een koppeling voor 35mm aluminium buis voor op onze boot. Dan kwam ik uitgerekend hier uit. Bestelling geplaatst, bevestiging ontvangen en binnen 2 dagen de koppelingen..... MET een handgeschreven bedankje voor de eerste order. Sorry, maar dan stijg je bij mij VER boven alle webwinkel alternatieven uit, waar uiteraard vaak compleet en correct wordt gecommuniceerd, maar dit kleine stapje extra geeft toch even net dat gevoel dat je klandizie echt gewaardeerd wordt.....

Goede serves, aardige medewerkers.

Ik ben zeer goed geholpen bij het beslissen van verschillende soorten speakers en andere dingen.

prima artikelen en goede prijs!

Goede service en snelle levering.

super snelle en vriendelijke afhandeling!

super snelle en vriendelijke afhandeling!

Super snelle levering

Zoals je verwacht

Snelle levering , goed product

Altijd een vlotte en zeer goede service. Zeer vriendelijk personeel. Duidelijke communicatie, ook als iets vertraging op loopt.

Communicatie en uitleg fantastisch

Deze mensen zijn niet flauw, communicatie is fijn en snel vriendelijk. Bij het ophalen van de maui 28 g2 heeft Bart mij uitstekend geholpen en uitleg gegeven. Ook nu nog via marktplaats zijn ze vriendelijk als ik vragen of advies nodig heb. En service is een belangrijk onderdeel (werk zelf bij DAF en klant is koning 😀)

Er werd goed meegedacht over de mogelijkheden.

Goed bedrijf met goede prijzen.

Je hoeft maar te bellen of te mailen en ze regelen het, ze kunnen het allemaal aankomen.

Snelle levering en een top prijs!

Product snel ontvangen en voor een goede prijs! Leuk en persoonlijk geschreven kaartje zat bij mijn bestelling :) #aangenaamverrast

Alles liep volgens afspraak

goed advies; prettige mensen.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!