Topbedrijf met snelle levering

Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment en een snelle levering. Als klant kan je nog van alles vragen en word er snel geantwoord.

Bestelling werd de volgende dag al geleverd, konden er gelijk gebruik van maken. Top geweldig

Vlotte persoonlijke afhandeling.

Mijn bestelling was er de volgende dag al met een persoonlijke tekst met de hand er op geschreven.

Persoonlijk en betrokken

Er was een onderdeel van de bestelling niet aanwezig. Werd gebeld of het een dag later kon. Voor mij geen probleem,toch netjes van het telefoontje!

Persoonlijk en snel

Persoonlijke ‘touch’ met welkom kaart bijzonder gewaardeerd, accurate snelle levering

Persoonlijk Snel

Gewoon top

Duidelijke site, keurig op tijd geleverd, zelfs een bedankbriefje er bij, Zal indien nodig bij hen meer bestellen

Goed geholpen

Prima kwaliteit geleverd

Snelle levering en vakkundig vriendelijk personeel.

Prima te woord gestaan aan de telefoon. Snel geholpen :-)

Zeer goede service

Isolatie materiaal goed. Advies voor lijmbussen zou ik negeren...

Goede service!

Fijne service. Speciaal voor ons in stukken geknipt. Goed verpakt en een leuke kaart erbij!

SUPER KLANTVRIENDELIJK EN DESKUNDIG ADVIES.

Via google bij Fritz-Events uitgekomen. Erg vriendelijk te woord gestaan en deskundig advies gekregen. Snelle en correcte verzending in stabiele verpakking. Goede prijs.

Gewoon simpel, duidelijk en snel geregeld.

Goed product. Snel verstuurd. Toppie.

Super.

Alles online bestellen dus geen contact. Toch en dat vond ik echt super een hand geschreven kaartje, erg leuk. Top

Fritz-Events komt alle afspraken na geweldig

Zie boven

Vandaag besteld, morgen in huis!

Met vreselijke spoed zoek naar specifieke onderdelen. Enige die ze in NL in huis had, was Fritz-events. Snel geregeld dus!

Goede samenwerking , en goed mee denken met de klant

Snel goed meedenkend oplossing gericht

Directe opgestuurd en volgende dag in huis

Heb een aantal verschillende DMX kabels besteld die direct binnen kwamen. Kwaliteit precies zoals omschreven en werkt als een zonnetje

Netjes bericht bij een iets latere levering, alles compleet

Eenvoudig bestellen en snelle levering. Prima materiaal. Ondanks de volledig digitale afhandeling van de bestelling, krijg je door de handgeschreven kaart bij de levering, toch het gevoel van persoonlijke aandacht.

Klantvriendelijk en snel geleverd in goede verpakking

Bestelling was snel geleverd en was erg netjes verpakt.

Zeer snelle reactie en levering.

Duidelijk site, snelle reactie en correcte levering.

Goede service, goed advies.

Goede service, goed advies.

Zeer snelle afhandeling

Snelle verzending en zeer vriendelijk

Snelle verzending en zeer vriendelijk

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!