Snelle en goede service

Via de website alles duidelijk en snel gevonden. De uitlevering was dan ook zeer snel.

Goede en snelle service, artikelen de volgende dag al in huis.

Duidelijke website, kon snel vinden wat ik zocht. Snelle levering. En wat ik leuk vond was het bedankkaartje, maakte het wat persoonlijker, tof goed gedaan en vooral doorgaan.

Besteld, binnen de beloofde tijd geleverd met een persoonlijke noot in de vorm van een briefje in de doos. Top.

Goede service en uitstekende uitleg over het in ear systeem dat ik besteld had.

Goede uitleg gekregen over een in ear systeem dat ik wilde bestellen. Ik weet niets van frequenties die gebruikt worden in Nederland en daar hebben ze me goed over geïnformeerd.

Top service, scherpe prijs!

Snel geholpen. Goed en gedegen advies van kenners.

Goede service en snelle levering

Snelle levering en goede service

Gebruiksvriendelijke webshop met snelle levering en goede service.

Super snelle levering

Mooi product. Goede prijs kwaliteit verhouding

Zeer goed ervaren

Goed materiaal en een snelle bezorging met andere woorden top service. Heel veel dank.

Super gave Confetti knallers ;)

Heb 4 Confetti knallers gebruikt voor een 100 jarig feest met een door ons zelf gemaakt 12volt ontsteking systeempje via de mobiele telefoon. Alles werkte perfect en iedereen was superblij ;) Thx koop zeker vaker confetti knallers ben er gek op ;)

Vertrouwelijk!

Goede produkten en snelle levering!

Snelle reactie, goed geholpen, snel Verzonden en in huis.

Perfect geregeld

Duidelijke website, afhandeling zoals beloofd.

goede service

top

Goede en vriendelijke service.

Goed product en ook nog goedkoop, Vriendelijk en alert door de telefoon. En ook nog een leuk kaartje. Alles top !!!

Top bediening,

Na een eerste bestelling was het leuk om deze vlot te kunnen ontvangen. Ook het kaartje is leuk!

Produkt besteld. Volgende dag in huis!!! Ook nog goedkoop

Oke

Top service!

super snelle levering, goed verpakt, bij deze ben ik vaste klant!

super keuze, snelle levering

Zocht een nieuwe audio mixer en vond deze al snel bij Fritz-Events. Makkelijke afhandeling op de site, en een zeer snelle levering. Apparaat was zo ingebouwd en nu werkt alles weer. De prijs was ook nog eens lager dan bij een directe concurrent, wat absoluut de doorslag gaf!!

Snel en accuraat

De betaling via de site werkte niet, dus stuurde ik een mail. Daar werd snel op gereageerd met een werkende link. De bestemming was ook snel binnen. Top service.

Fijne service mooie showroom.

Vriendelijk, overzichtelijke website

Het ging in dit geval alleen om een multikabel. Maar de indruk is erg goed en vertrouwd en dat voor een eerste aankoop. Heb er nu ook een QSC besteld waarover ik vandaag ook goed te woord werd gestaan.

Super service en er wordt met de klant overlegt

Zeer netjes en correct bedrijf kunnen nog een hoop puntje aan zuigen. Top ga zo door. Deze klant hebben jullie ieder geval.

Goede sevice!

2de pinxterdag besteld en toch razend snel in huis!

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!