Grote event sortering

Kwam na zoeken via Google terecht bij Frits-events, ze hebben werkelijk alles voor muzikanten, DJ, vloggers etc....

Todo correcto. Un placer hacer negocios. Gracias!!

Todo correcto. Un placer hacer negocios. Gracias!!

Gewoon goed zoals het moet.

Alles volgens afspraak zeer vlot en goede service

Goede service, scherpe prijs

Snel antwoord op e-mails. Bestelling werd na een korte vertraging netjes geleverd. Dit i.c.m. een scherpe prijs is Fritz-Events zeer zeker een webshop om bij te bestellen!

Uitermate tevreden

Ik was op zoek naar flightcase onderdelen. Al snel kwam ik op deze site terecht, overzichtelijk ingedeeld en ruime keuze. Klik bestellen en de volgende dag netjes geleverd.

Zeer vriendelijk bedrijf en goede service.

Nadat ik een bestelling had geplaatst kreeg ik na 5 minuten een belletje omdat 1 van de producten niet leverbaar was maar de volgende dag bij Fritz zou binnenkomen. Of het een probleem was de bestelling een dag later te versturen. Uiteraard was dit geen probleem. Toen de bestelling geleverd werd zat er een handgeschreven bedank kaartje bij vanwege mijn eerste bestelling. Kleine moeite maar dat zorgt er wel voor dat je je als consument geen nummer voelt. Top!

Ik ben het eens met alle voorgaande reviews!

Geweldig product tegen een zeer vriendelijke prijs, en nog snel verzonden ook

Wordt direct gebeld als iets niet goed is en hersteld, dus meedenken met de klant is prima

mooi aanbod voor goede prijs

zeldzame onderdelen, besteld op dinsdag, geleverd op donderdag. TOP.

Zeer goed.

Zeer goed.

Buiten de redelijke snelle levering ook een zéér uitgebreide webshop.

Buiten de redelijke snelle levering ook een zéér uitgebreide webshop.

Goeie deal!!!

Product snel gevonden op de website, overzichtelijk, voordelig en snel geleverd. Tevens goed verpakt. Wordt zeker klant!!

Snelle levering !

Erg leuk dat er een persoonlijk berichtje bij de levering zat !

prettige ervaring

vriendelijk geholpen en keurig op tijd geleverd.

Perfect !

Eerste bedrijf dat uit zichzelf aangeeft dat het langer duurt en samen naar een oplossing te zoeken. Was nog iets vergeten en is perfect toegevoegd aan lopende bestelling. Reageren bijzonder snel op mail, ook buiten reguliere werktijden!

Perfect!

snelle levering. Leuk briefje erbij.

Geweldige service en heel klantgericht

Mijn bestelling bleek een brievenbus pakket te zijn en mij werd speciaal nog gevraagd of ik het dan niet liever thuis afgeleverd wilde hebben. Super dit meedenken en daar tijd aan besteden.

Goede services !

Top product en snel geleverd klasse!👍

goed product tegen lage prijs, daarnaast snelle levering

Een overzichtelijke website, waar producten goed worden omschreven, wat de keuze voor een product gemakkelijk maakt.

Snel en correct.

Ik blijf erbij dat het lastig te beoordelen valt wat je op internet koopt. Je koopt het van een plaatje. Maar bij dit bedrijf zijn de plaatjes/foto's prima voor elkaar. Het voldoet aan mijn verwachtingen. Keurig en netjes verzonden en snel in huis. Dus kortom, prima voor elkaar.

Prima, snelle verwerking, vriendelijke mensen

Prima bedrijf om zaken mee te doen. eerlijk en correct

Goede service. Erg klant vriendelijk.

Ik heb laatst 4 ophangbeugels besteld voor me gitaren aan de muur te kunnen hangen. Perfecte beugels zijn het. Binnen een paar dagen waren ze al binnen en er zat zelfs een persoonlijk met de hand geschreven bedankbriefje bij dat ze erg blij waren dat het ook weer wat persoonlijker maakt. Dit zie je niet vaak meer. Ik had zeker niet het gevoel alsof ik zomaar weer een klant was maar meer t goede gevoel dat er tijd voor me persoonlijk was vrijgemaakt. Al met al een zeer prettige bestel ervaring en zeker een aanrader. Ik zal in de toekomst zeker bij hun bestellen.

Goed!

Snelle levering, goed product. Ga er nu nog een bestellen.

Goed juiste product snelle levering

Het is een bedrijf dat afspraak nakomt

Goede kwaliteit, persoonlijke noot

Snelle service, goede kwaliteit producten met uitgebreide productbeschrijving. Leuk dat er een persoonlijk, handgeschreven berichtje bij de levering zat. Waar kom je dat nog tegen?

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!