Alles is perfect geregeld

Goede info, snelle afhandeling en informatie voorziening, goede bezorging

Een handgeschreven welkom bericht bij de snelle levering

Prima service, snelle levering

perfect

perfect maar het zou wel handig zijn om de aanbevolen 20 ohm 10 watt weerstanden mee te leveren.

Perfect en super snelle levering

Tot nu toe top. Kreeg er ook nog een leuk kaartje bij van het Fritz team!

Top Service

Ik werd gebeld dat het pakketje door de brievenbus past; Of ik het daardoor niet liever thuis geleverd zou willen hebben? (Zeker wel!)

Super. Snelle verzending. Goed materiaal.

Snelle en correcte levering van een top product

MagixFX 80cm confetti shooters besteld. In no-time in huis en verbaast over de topkwaliteit van deze shooters. Door de multi-colore een ware boost aan het feestje

Vlotte en correcte levering

Goede website, makkelijk bestellen en snelle levering.

Gewoon goed

Gewoon goed en op tijd

goede service

Snelle levering!!

Zeer snelle levering!!

Aangenaam

Dit was mijn eerste aankoop bij jullie en we zijn zeer tevreden. Het product werd de volgende dag gelijk geleverd met een persoonlijke kaart erbij.

Goed advies en snelle service bij Fritz-Events

Het begon met wat vragen via de mail , en kreeg meteen een goed advies! Vele online shops willen enkel maar snel geld verdienen , maar bij Fritz-Events kreeg ik echt nog het gevoel dat men met me meedacht wat het beste voor mij was. Dat is dan ook de reden geweest dat ik mijn bestelling bij Fritz-Events heb geplaatst. Deze werd ook nog eens zeer snel geleverd en heb geen dag spijt dat ik deze aankoop heb gedaan. Ik wil Fritz dan ook van harte bedanken voor het advies, tips en snelle service!

Snelle en correcte afhandeling van mijn order

Uitgebreide keuze voor het product dat ik zocht. Levering gebeurde sneller dan verwacht op zaterdag, na bestelling op vrijdag namiddag.

Snelle levering, goed verpakt & persoonlijke hangeschreven boodschap!

Snelle levering, goed verpakt & persoonlijke hangeschreven boodschap!

Super mooi en optijd geleverd

Zat een leuk kaartje bij voor de rest goede shop om apparatuur te halen. Goed prijs ook

Snelle levering en correcte afhandeling

Prima ervaring

Er goed

Zeer klant gericht!

Zeer meedenkende medewerkers

Ik had 2 aparte producten willen kopen . Die waarvan ik dacht wel bij elkaar zouden functioneren . waarop ik van hun een mail kreeg of ik dat ook voornemens was te gaan doen . waarop ik van hun de uitleg kreeg dat dat niet kon functioneren . waarop ik hun bedankte voor het meedenken .zeer goed

Snel en behulpzaam

Overzichtelijke site, eenvoudig bestellen en snelle levering.

Overzichtelijke site, eenvoudig bestellen en snelle levering. Geleverde voldoet aan verwachting. Aangenaam dat je als gast kunt bestellen en niet verplicht account hoeft aan te maken.

Prima geregeld allemaal

Beste webshop in de 'licht & geluid branche'

Gewoon de beste webshop in de markt. Goede mogelijkheden tot contact, snelle service en personeel met verstand van zaken. Niet verder zoeken.

Er was iets niet geleverd dit aangegeven en is de zelfde dag nog verstuurd zodat ik het de volgende dag nog in huis had top

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!