Goed geholpen en vriendelijk personeel.

Ik zag een microfoon voor een duurdere prijs dan bij een andere winkel. Het personeel had voor mij de prijs verlaagd en het product was snel geleverd.

Netjes en op tijd geleverd

Bestelde goederen zijn op tijd en netjes bezorgd. Verloop van de bestelling werd goed gecommuniceerd.

Goede service en advies

Na voorheen bij andere winkels gekocht te hebben kwam ik per toeval bij Fritz-events terecht. Daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van, een goed advies, snelle levering en scherpe prijs. Daar waar je als klant nog wordt gewaardeerd

Snelle verzending, goede kwaliteit

adequate kennis, vakkundig personeel en snelle levering

Omdat ik door mijn werkvoorraad heen was, moest ik heel snel extra spullen hebben, zodoende contact opgenomen met Fritz-Events daar hun voorraadhoudend zijn. in overleg met de verkoopmedewerker in de voorraad gekeken en zo mijn tekorten aangevuld. Fritz-Events: Puik werk Double-You ProAudio

makkelijk, snel

gewoon goed en snel

top winkel!!!

klant vriendelijk, mee denkend, en super eerlijk.

Snel geleverd. Prima kwaliteit

Snel geleverd. Prima kwaliteit

Keurig geleverd en op tijd

Ik heb al eerder spullen besteld bij Fritz-Events en ik ben altijd tevreden over het aanbod en de prijzen.

Ontving nog een handgeschreven kaart mooi gebaar! 😀👍🏻

Geweldig goede service

Netjes verpakt en mooi op tijd. De prijs was ook gewoon concurrerend met andere bedrijven.

top, goed geregeld

leuk dat er persoonlijke briefje bij is gedaan

Besteld artikel snel in huis

Net bedrijf goede service

Keurig en behulpzaam.

Prima service, snelle levering

Paar flight case onderdelen besteld. Snel en keurig verpakt geleverd.

Topbedrijf en snel met leveren dus klant erbij !

Geweeeldig

Een aanrader!

Wij waren niet bekend met Fritz-Events. Het filmpje met duidelijke uitleg van de wandhangers gaf de doorslag om tot een aankoop over te gaan. Het pakje kwam op de aangegeven tijd en de producten waren netjes verpakt. Kan alleen maar zeggen, goede service, vriendelijke communicatie via de mail, betaalbare prijzen, mooie producten!

Goed en snel

Snel geleverd, product goed verpakt en een leuke verassing in de doos. Top!

Goed en snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit

Top, als altijd!

Prima service, zoals ik van ze gewend ben.

Bijzonder klantgericht

Mijn bestelling kon niet geleverd worden. Ook was de bestelling niet 1 dag levertijd zoals aangegeven, maar langer. Ik werd tijdig gebeld om de situatie uit te leggen dat ze een item misten. Ik had de optie dat het apart geleverd wordt, zodat ik al aan de gang kon met geleverde producten. De mevrouw was erg vriendelijk aan de telefoon en hielp mij goed. Bij aankomst van het eerste deel van de verzending zat er een handgeschreven kaartje bij. Dat wordt gewaardeerd. Levering 3/5 Klantvriendelijkheid 6/5 ;)

Supersnelle levering!

Snel geleverd. Goede service. Precies wat ik zocht en een duidelijke website. Prima!

Superrrrr snellllll

SUPPPERRR SNELLL

TOP

Geleverde goederen... TOP en zeer accurate levering, snel en goed

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!