Pluspunten
Goede communicatie, denkt mee met klant. Bestelling geplaatst kort voor sluitingstijd, niet alles was op voorraad maar men stond direct klaar om uit te helpen door de order rechtstreeks vanuit de leverancier aan ons te laten sturen zodat ik de volgende dag toch alles binnen had. Top service dus.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen en goed advies.
Pluspunten
Snelle en goede service, niets op aan te merken
Verzendkosten mogen minder zijn
Pluspunten
Er zat zelfs een handgeschreven persoonlijk bericht bij! Netjes!
Pluspunten
Snelle levering en tussentijds via de mail goed op de hoogte gehouden.
Pluspunten
1 ste keer besteld zeer goede ervaring levering reeds de dag erna. Mooie duidelijke website.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Its cheap and have a nice quality.
Pluspunten
Zelfs bij online verkoop, wordt je als klant persoonlijk behandeld!
Pluspunten
Helemaal. Snelle en goede levering.
Pluspunten
Erg vriendelijke en duidelijk persoonlijke benadering in de vorm van een kaartje, dat wordt gewaardeerd
VerbeterpuntenMomenteel nog geen, maar bij zien van verbeterpunten zullen wij dit altijd laten weten
Pluspunten
zeer nette levering met een dank briefje erbij
Pluspunten
wilde 10 exemplaren bekerhouders bestellen, maar er waren er maar 6. Op ons verzoek hebben we de eerst 5 toegezonden gekregen + verzendkosten betaald. De rest zou worden nagezonden op onze kosten. Na half uur werden we gebeld dat er maar 5 voorradig waren en zij stelde voor deze naar ons toe te sturen en de andere 4 dagen daarna . Kosteloos verzonden. Twee dagen later werden we verrast dat ze al toegestuurd waren.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, goed verpaktte pakketjes, lage prijzen
Verbeterpunten-
Hulsbos 7
5431 NZ Cuijk
Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!