Pluspunten
Super leuke manier van samenwerken! Er zat zelfs een bedankt-kaartje bij mijn bestelling. Het zijn de kleine dingen die het 'm doen. We gaan nu de boxen ophangen dus over de kwaliteit kan ik nu nog niks zeggen, maar ik ga ervan uit dat deze wel OK zal zijn.
VerbeterpuntenMuggenzifterij: de levertijd. Voor mij is dit absoluut een detail, maar ik kan me voorstellen dat dit voor sommigen een hekelpunt is omdat veel onlineshops de "vandaag besteld, morgen geleverd"-policy hanteren.
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijs en persoonlijke benadering van mij als klant !
Pluspunten
snel en topservice superleuk handgeschreven bericht erbij. top!
Pluspunten
Snel en netjes afgehandeld
Pluspunten
PERFECT GEHOLPEN TELEFONISCH EN BELOFTE WAAR GEMAAKT TOP
Pluspunten
Leuk persoonlijk kattebelletje en lekkere pepernoten erbij;-)
Pluspunten
Levertijd lag niet aan Fritz-Events. Zij hebben hun best gedaan.
Pluspunten
Persoonlijke aandacht
Pluspunten
Een persoonlijk briefje erbij en super snelle levering. Erg goede indruk!
Pluspunten
Levering in nette verpakking en goed op tijd (via Beslist.nl duurde het wel n dag of 2 langer...maar dat is geen probleem). Zeer persoonlijk contact! (Super welkomst kaartje ontvangen)
VerbeterpuntenVooralsnog niets!
Pluspunten
Snelle levering en een leuke persoonlijke welkomst boodschap voor mij als nieuwe klant
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Nu 2x online besteld helemaal top. 1x gebeld dat de bestelling nog niet helemaal compleet was toch alvast een deel op laten sturen en zoals aangegeven de volgende dag al ontvangen. en 1x vanuit Friesland naar Cuijk gereden. Na aankomst werd er ons meteen wat drinken aangeboden en zijn we stap voor stap door onze bestelling heen geloodst eventueel met schets tekeningen. Super service!
Pluspunten
Je wordt persoonlijk verwittigd als een product niet in voorraad is en de levertijd wordt er dan ook bij vermeld. Er wordt ook een vergelijkend product voorgesteld dat wel op voorraad is.
VerbeterpuntenKan voorlopig niets vinden.
Pluspunten
Met mijn eerste bestelling was ik zeer verrast door het persoonlijk handgeschreven welkoms kaartje bij de bestelling in de doos. Het klinkt misschien gek maar dit gaf mij direct een goed gevoel bij dit bedrijf, en was voor mij de reden om steeds als ik iets zoek of nodig heb weer bij Fritz-Events te gaan kijken op de webshop.
Pluspunten
Zeer attent, goede communicatie.
Pluspunten
Leuk product voor concurrerende prijs. Tussentijdse communicatie bij zeer trage levering (door PostNL).
VerbeterpuntenDoor Black Friday heeft levering meer dan een week geduurd. Jammer dat PostNL niets van zich liet horen. Daarentegen communiceerde Frits-events wel met haar klanten over de problemen met de levering via PostNL (tijd voor een betrouwbaardere transporteur?). Jammer dat Frits-events er ook niet achter kon komen waar de levering precies was/bleef
Pluspunten
Duidelijke en vriendelijke communicatie, ook tijdens de drukte bij PostNL.
Pluspunten
als er iets aan de hand is kun je meteen langskomen en lossen jullie het op
Verbeterpuntenbij veel bedrijven is de lever tijd de volgende dag misschien dat het bij jullie wat sneller kan
Hulsbos 7
5431 NZ Cuijk
Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!