Pluspunten
Mijn eerste bestelling gedaan en alles naar wens gegaan. Zal het bedrijf zeker aanbevelen.
Verbeterpuntenmisschien in de toekomst maar nu niet.
Pluspunten
Denken goed mee om het je als klant naar de zin te maken
Pluspunten
Het persoonlijke kaartje was echt heel leuk! Een leuk welkom...
Pluspunten
Persoonlijk bedankje was zeer attent!
Pluspunten
Goed assortiment; stipte levering
Pluspunten
Product was niet direct op voorraad mar werd netjes over gebeld.
Pluspunten
Prima kwaliteit
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Ik heb het bedrijf pas leren kennen en ben er heel tevreden over de service
Pluspunten
Zowel telefonisch contact gehad om vervolgens via de webshop te bestellen. Keurig volgens afspraak alles geleverd gekregen met een persoonlijk geschreven welkomstkaartje. Klantvriendelijkheid ten top!!!
Pluspunten
Ondanks de webshop toch een persoonlijke noot.
Pluspunten
- persoonlijke noot bij eerste bestelling - meedenken over verzending
Verbeterpunten- bestelling kwam per briefpost in plaats van pakket, maar te veel verzendkosten terug betalen word dan niet gedaan. een brief kost geen 5 euro om te verzenden
Pluspunten
Vlotte afhandeling en goed product geleverd.
Pluspunten
Snel en goed verzorgd
Pluspunten
Alles was helemaal goed; ook slim product.
Pluspunten
Vriendelijke mensen.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Denken met je mee.
VerbeterpuntenGeen
Hulsbos 7
5431 NZ Cuijk
Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!