Pluspunten
Heel keurig Snel geleverd Goede kwalitijd prodickt en verpakking
VerbeterpuntenWebsite verbeteren
Pluspunten
Vul alle 5 sterren maar in
Pluspunten
Geweldige service en prima communicatir
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Correcte afhandeling en snelle levering.
Pluspunten
Na online de bestelling te hebben gedaan werd ik binnen een half uur gebeld dat mijn bestelling maar gedeeltelijk in voorraad was. Ik had echter een deel van de artikelen met spoed nodig. De betreffende medewerker zegde mij toe de bestelling in twee delen te leveren - een oplossing waar hij mij enorm mee hielp. Een service zoals je tegenwoordig nog maar weinig meemaakt. Ronduit fantastisch!
VerbeterpuntenGeen enkel verbeterpunt te verzinnen
Pluspunten
Over de late levering werd wel goed gecommuniceerd. Ook in het pakket zat een kaartje met bedankt voor je geduld.
VerbeterpuntenSneller leveren
Pluspunten
gebeld of het later mocht en als dank een leuk kaartje bij aflevering top
Pluspunten
Product PAR56 300W 230V MFL maakt deel uit van het gamma. Erg fijn om nog een niet-courant onderdeel te kunnen aankopen. Bovendien uit voorraad!
VerbeterpuntenGeen minpunten.
Pluspunten
-Zeer snel antwoord op offerte aanvraag. -Ondanks oude (lagere) prijs op de website toch nog korting gegeven!! -Zeer snel en netjes geleverd!
Pluspunten
Leuk dat je een handgeschreven kaartje krijgt bij je bestelling
VerbeterpuntenNormaal zou ik mijn pakketje de dag erna krijgen aangezien mijn bestelling in voorraad was. Maar ik heb het 2 dagen later in ontvangst mogen nemen.
Dat is inderdaad vervelend Ben, daar zal PostNL een steekje hebben laten liggen... Het product was namelijk netjes op tijd verzonden zoals te zien is in de tracking informatie. Hopelijk leverde het geen grote problemen op? Met vriendelijke groeten, Fritz Abrahams Fritz-Events
Pluspunten
goede communicatie
Pluspunten
Goede kwaliteit spullen! Goede communicatie Snelle levering Absoluut een aanrader!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
De cijfers spreken voor zich.
VerbeterpuntenOok hier geld dat ik geen opmerkingen heb.
Hulsbos 7
5431 NZ Cuijk
Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!