Pluspunten
Daar het slechts een bestelling betreft, heb (nog) geen reden gevonden om onze transactie negatief te beoordelen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Super goede service, persoonlijk en op maat van de klant, klant staat centraal bij Fritz
Pluspunten
Snelle levertijd!
Pluspunten
Leuke handgeschreven kaart
De trussen waren niet goed ingepakt door de leverancier; het beschermende plastic zat niet om de trussen maar is tijdens het transport in de trussen geschoven. Gelukkig waren ze vrij van beschadigingen.
Pluspunten
Voor het eerst en als gast iets besteld bij Fritz-Events. De bestelprocedure ging prima,de uitleg over de levering ook en de levering ging zoals beloofd. Niks op aan te merken dus,gewoon dik in orde,en dat is fijn als je iets besteld bij een bedrijf dat je (nog) niet kent. Bij aflevering zat er een handgeschreven kaartje bij. Heel attent en dat maakt voor mij het verschil,een aanrader dus.
19” lade had transportschade, erg jammer.
Hallo Erik, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze review in te vullen, altijd fijn! Wat ik wel jammer vind is dat je in deze review aangeeft dat het bestelde product transportschade had. Daar is ons niets over bekend, voor zover ik weet is er geen contact met ons geweest daarover. Als we niet weten dat er iets niet goed geleverd is, kunnen we daar ook niet op anticiperen... We nemen morgen nog even telefonisch contact met je op voor een oplossing. Met vriendelijke groeten, Frédéric (Fritz) Abrahams Fritz-Events
Pluspunten
Echt super. Kreeg er een handgeschreven kaart bij. Dat heb ik nog nooit ergens gekregen..
Pluspunten
Top super snelle levering en hadden als enige het artikel wat ik zocht
VerbeterpuntenNiets negatiefs kunnen ontdekken
Pluspunten
Zeer heldere website en mooi, ruim aanbod. Vlotte service en zéér degelijk verpakte zending! Wat niet altijd gezegd kan worden van andere leveranciers. Ook leuk detail dat er paaseitjes in de doos zaten met een handgeschreven briefje :-)
VerbeterpuntenEerste opvolging was misschien een tikkeltje te snel. Ik was nog bezig met de online betaling in orde te brengen en ze belden me al op om te vragen of alles vlot verliep met de bestelling. Dat was een beetje te veel van het goede. Een uur of twee later had iets discreter geweest. Maar voor de rest alles prima deluxe!
Hoi Jorgo, Fijn als klanten zo uitgebreid de tijd nemen voor een review, bedankt daarvoor! Kleine opmerking over de (te) snelle opvolging: we hebben helaas in het verleden wel eens gemerkt dat klanten al verder zijn geklikt naar een andere webshop, wanneer ze bij ons om wat voor reden dan ook de betaling niet konden afmaken. Dan is de bestelling dus voor niets geplaatst, wat zowel de klant als ons tijd heeft gekost. Vandaar dat we er redelijk bovenop zitten om te kijken of we ergens bij kunnen helpen, soms iets té blijkbaar ;) Met vriendelijke groeten, Frédéric (Fritz) Abrahams Fritz-Events
Pluspunten
Vriendelijk
Pluspunten
Goed product, zoals op de site beschreven, geleverd. Keurig verpakt en onbeschadigd ontvangen.
VerbeterpuntenLevertijd viel wat tegen
Pluspunten
In 1 woord: Top!
Pluspunten
Netjes en volgens afspraak geleverd. Netjes een handgeschreven brief met bedankje voor eerste bestelling. Ik kwam op hun site omdat ze veruit de goedkoopste waren voor het product waar ik naar op zoek was. Product ook goed verpakt.
Pluspunten
Snel geleverd en persoonlijke service!
Pluspunten
Makkelijk besteld. mogelijkheid om het product op te halen. Goede ervaring.
Hulsbos 7
5431 NZ Cuijk
Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!