Pluspunten
Snel,relaxt en goede communicatie
VerbeterpuntenBen toch voor de DJ Markt!,jammer dat dat minder wordt maar begrijp het wel...;-))
Pluspunten
Erg vriendelijk en servicegericht. Vriendelijk telefoontje gehad toen mijn bestelling later dreigde te komen. Kreeg overigens toch binnen de termijn mijn bestelling binnen. Nice.
Pluspunten
Zeer positief over het bedrijf, de eerste ervaring overtreft positief de verwachting die door de site geschept wordt. O.a. door persoonlijk bedank kaartje bij mijn eerste bestelling. Heel keurig en verrassend.
VerbeterpuntenWellicht nog beter de leveringstijd communiceren als pop up voordat de betaling plaats vind, bijvoorbeeld als het langer gaat duren dan 24h. Tip :-)
Pluspunten
bellen als er iets niet klopt of niet op voorraad is
Pluspunten
Betrouwbaarheid, goede service, persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling.
Pluspunten
Ondanks dat de betaling via ons hoofdkantoor enige tijd duurde heeft Fritz-Events alles uitstekend verwerkt en geleverd
Pluspunten
Super behulpzaam, vriendelijk en ze weten waar ze het over hebben. Kortom een tevreden klant!
Pluspunten
top! duidelijke communicatie dat de levering in twee delen zou komen!
Pluspunten
Goede uitleg en service, top
Pluspunten
Snelle levering. Direct antwoord op de email en zeer vriendelijk.
Pluspunten
Eerlijke feedback over de latere levering dan op de site vermeld. Alsnog (voor ons) op tijd geleverd, met een welgemeend persoonlijk berichtje. Helemaal TOP!
Pluspunten
super snel geleverd
Pluspunten
Super snel geleverd en binnen 24 uur had ik het pakket binnen topper
Pluspunten
prima!! Ik heb het gekochte echter nog niet kunnen testen maar zal zeker goed zijn.
Hulsbos 7
5431 NZ Cuijk
Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!