Pluspunten
Ik was op zoek naar deze tape. Dat werd snel gestuurd in uitstekende verpakking.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten voor mij, uitstekend.
Pluspunten
Persoonlijke contact, hulp en telefonische bereikbaarheid. Een verademing om geen 'voice-respond' systeem aan de lijn te krijgen maar een echt mens zonder pauzemuziekje van Michael Bolton. Prettig geholpen met vraag + advies. Eerlijk over levering en persoonlijke noot op compliments kaartje. Jullie hebben er zeker een vaste klant bij.
VerbeterpuntenWebsite reageert wat chaotisch in Safari (Mac). Veel scroll menuutjes. Niet altijd overzichtelijk of makkelijk producten te vinden. Voorbeeld: trefwood 'minijack' levert: op 11 hits. Trefwoord 'mini jack' levert op: 137 terwijl 'mini-jack levert op: 108. Ik begrijp overigens dat dit bij een groot assortiment een lastig verhaal is om alles uniform te krijgen. Even bellen bij een vraag is geen probleem (zie positieve feedback)
Gratis verzending beloofd bij bedrag btw in; wegens btw verlegging daalde te betalen bedrag onder limiet gratis verzending...
Pluspunten
Heldere communicatie, goed alternatief geboden toen product (tijdelijk) niet leverbaar was
VerbeterpuntenGeef de klant aan wanneer een pakket met een koerier of n ander soort gelijk bedrijf verzonden is naar de klant , kan hij inschatten wanneer de bestelling kan binnen komen of volgen met track en trace
Bedankt voor deze mooie review! Welllicht is de verzendbevestiging in de spambox terecht gekomen. Bij heldere communicatie hoort namelijk natuurlijk ook een verzendbevestigingsmail met daarin track en trace code. Die versturen we al vanaf de eerste dag dat we de webshop runnen :) Hopelijk kunnen we het bij een volgende order aantonen. Met vriendelijke groeten, Fritz Fritz-Events
Pluspunten
Leuk persoonlijke kaartje gehad bij mijn eerste bestelling. De bubbelmachine werd in tegenstelling tot andere webshops via PostNL bezorgd waardoor ik deze met zekerheid op tijd binnen had.
Pluspunten
Duidelijke site, scherpe prijzen, heldere communicatie en snelle levering.
Pluspunten
Supersnel en netjes telefonisch contact dat je spullen klaar liggen
Pluspunten
Pakketje zou bezorgd zijn volgens postNL, helaas alleen niet in onze brievenbus. Één telefoontje met Frits en alles was geregeld en de volgende dag lag het netjes in de brieven bus! Hier kunnen andere bedrijven zich een groot voorbeeld aan nemen, Ode aan Frits!
Pluspunten
Helemaal super en een goede manier van klant benadering.
Pluspunten
Doordat we de spullen heel snel nodig hadden is de bestelling gesplitst, terwijl we maar 1 keer verzendkosten in rekening gebracht kregen. Helemaal top !
Hulsbos 7
5431 NZ Cuijk
Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!