Pluspunten
pakjes was goed ingepakt zodat het niet beschadigd geraakt, ideale samenwerking met post nl waardoor een levering op zaterdag ook mogelijk is.
Verbeterpuntentoen ik mijn bestelling deed bleek alles in stock te zijn maar dit was zo niet dus heb ik 5 dagen moeten wachten ipv 1 dag dit kan soms wel een probleem geven.
Hoi Joost, Bedankt voor het invullen van deze review! Zonder tips kunnen we niet gerichte verbeteringen aanbrengen ;) Ik heb het even nagekeken maar de bestelde tussenpaaltjes waren op moment van bestellen niet op voorraad. Inmiddels hebben we er enkele op voorraad, maar ten tijde van je bestelling lagen er geen en was de verwachte levertijd 2-5 werkdagen. Feit is echter dat dit dus niet genoeg is opgevallen, waardoor je uiteindelijk langer hebt moeten wachten dan je had verwacht. Ik ga kijken hoe we dit beter in kaart kunnen brengen, want dit kan inderdaad voor ongewenste verrassingen zorgen. Ondanks dat veel plezier met de producten en we maken het graag een volgende keer goed ;) Bedankt voor de tip!
Pluspunten
Hetgeen ik heb besteld was scherp geprijsd (laagste in NL). Goede website en prima bestelprocedure. Na mijn bestelling gebeld i.v.m. een vraag over mijn bestelling, fijn dat er zo alert wordt gereageerd. Wijziging direct verwerkt. Bestelling ontvangen conform afspraak met een handgeschreven kaartje! Hier ga ik zeker vaker bestellen.
Pluspunten
Top snelle service
Pluspunten
Prima ervaring op alle vlakken
Verbeterpunten2 keer gebeld en dan is een voicemail niet een overbodige luxe. Omdat ik het bedrijf nog niet kende, gaf mij dat niet een goede indruk. Dan moet je gaan mailen, maar dat kost teveel tijd. Het goeie was wel dat ik heel snel werd teruggebeld (via nummerherkenner) Er werd aangegeven dat het 1 dag later bezorgd zou worden, maar dat was 2 dagen later. Nou vond ik dat geen probleem, maar ik wil alleen even laten weten dat dit niet klopte en misschien is dat handig voor jullie service om dit te weten. ...1 dag later..... Na het schrijven van bovenstaande review ontving ik meteen een zeer zorgvuldige reactie. Ze nemen de aangeboden suggesties serieus. Ze lieten me ook nog weten reeg dat het vrijwel niet voorkomt dat ze via de telefoon onbereikbaar zijn! En wat betreft de post, daar gaan ze meteen achteraan!
Bedankt voor het schrijven van deze review Karin! Goed om te lezen dat je over het algemeen zo positief bent. Dat niet te bereiken zijn komt eigenlijk enkel voor als we het erg druk hebben in de fysieke winkel of als er meerdere telefoonlijnen al in gesprek zijn. Een voicemail is een goede tip inderdaad! Dat het pakketjes niet binnen 1 dag geleverd is, hoort in ieder geval niet. Ik ga dit nog even terugkoppelen bij PostNL. Bedankt voor de tips en graag tot een volgende keer! ;)
Pluspunten
Mee denken ,in dit geval,met bezorging en evt frequentie van in aer.
VerbeterpuntenWeet ik nog niet.
Pluspunten
Snelle levering, goede korte communicatie
Pluspunten
Ruime keuze. Er wordt ruim de tijd genomen om klanten te helpen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Uitmuntende service!
Pluspunten
Zelfs eerder geleverd als verwacht. Leuk dat er zelfs een bedankkaartje in het pakket was opgenomen.
Pluspunten
Goede communicatie, vriendelijk. Snelle levering
VerbeterpuntenNog te weinig ervaring om hier iets over te kunnen zeggen
Hulsbos 7
5431 NZ Cuijk
Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!