Pluspunten
Was op zoek naar Shure RMCE kabeltje. FE lijkt enige in NL die kon leveren. Besteld, keurig geleverd als aangegeven op website. Leuk persoonlijk briefje bijgevoegd. Aanrader!
Pluspunten
Snelle levering.goede service.
Pluspunten
Ik had best wel wat bijzondere spullen nodig en had daarbij wat minder gebruikelijke vragen. Telefonisch snel en ontzettend goed geholpen. Er moesten wat antwoorden op mijn vragen bij de fabrikant vandaan komen, maar binnen een kwartier was ik al teruggebeld met alle antwoorden! Heel fijn contact, goed geholpen en zeer snel en adequaat.
Pluspunten
Snelle levering, precies wat ik wou en het goedkoopste wat ik kon vinden qua prijs! Bij de bestelling zat een persoonlijk geschreven kaartje aan mij, toont aan dat dit bedrijf interesse toont voor de klanten en er echt mee bezig is. Aanrader!
Pluspunten
Goede overzichtelijke website, leuke klant contact met een handgeschreven bedank kaart bij mijn eerste bestellingen
VerbeterpuntenBij de Gravity stands zijn verschillende kleuren ringen te koop maar hier kwam ik na levering pas achter het zou leuk zijn als dit ook op de artikel pagina staat. Verzending is altijd 5,95 ookal zou het door de brievenbus passen dat is erg jammer en zou verbeterd kunnen worden.
Pluspunten
Fritz-Events maakt een zeer positieve indruk. Ik kwam met een vraag omtrent een product waar ik dezelfde dag nog antwoord op had gekregen inclusief een kortingscode om wat van de kosten af te schaven. Bij bezorging van het pakket was ik blij verrast om een handgeschreven bedankkaart aan te treffen in de doos. Dat zijn gebruiken die je tegenwoordig weinig meer ziet maar die ik nog altijd kan waarderen. Een snelle en persoonlijke service. Ik zal in de toekomst zeker even langs dit bedrijf gaan om te zien of ze hebben wat ik nodig heb.
Pluspunten
Product op voorraad. Laagste prijs. Goede communicatie.
VerbeterpuntenGeen, gewoon super.
Alle door Fritz-Events verstuurde mails kwamen terecht bij mijn ongewenste mail ipv Postvak in. Ik gebruik voor de mail outlook.com Als iets niet op voorraad is zouden jullie kunnen overwegen om de artikelen die wel op voorraad zijn direct uit te leveren
Pluspunten
Producten kwamen exact op de aangegeven datum. Duidelijke communicatie over levertijd.
Pluspunten
Fritz-Events heeft bij mij precies geleverd volgens de afspraak. De juiste componenten en netjes ingepakt
VerbeterpuntenIk kan er geen vinden,Dus houden zo.
Pluspunten
Snelle levering, goed en eerlijk advies, meedenken (bij bestellingen), een goede service en vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenEigenlijk (nog) geen verbeteringen.
Pluspunten
Zeer snelle levering en service
Pluspunten
Super snelle levering. Handgeschreven kaartje maakt de levering meer persoonlijk. Plopkap voor Senheisser ME 34 kost origineel ongeveer € 50. Nu heb ik een (niet originele) voor € 2,90!
Hulsbos 7
5431 NZ Cuijk
Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!