Pluspunten
Persoonlijk advies
Pluspunten
Toegankelijk heid Personeel neemt de tijd Altijd bereid om te helpen
Pluspunten
Voor eerste keer iets besteld dus kan er weinig over zeggen. Levering ging snel en vlekkeloos.
Pluspunten
Lief kaartje van Thom zat er bij mijn bestelling! helemaal toppie
Pluspunten
EXCELLENT. My new favourite! Quick, friendly service. The industry is getting bigger and this company is one of the last ones doing it perfectly.
VerbeterpuntenNOTHING.
Pluspunten
Ruime sortering
Pluspunten
Snelle service, snelle levering, netjes verpakt en zelfs een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij! Super!
VerbeterpuntenOp het eerste oog lijkt het of Fritz-Events alleen apparatuur verhuurd, terwijl ze ook gewoon verkopen! Misschien voor de website iets meer focus hierop leggen.
Pluspunten
Snel geleverd, goede spullen!
Pluspunten
Snel en correct antwoord op gestelde vragen. Duidelijke website. Gewoon goed!
Pluspunten
Supersnelle levering en meerdere mails over de status en levering van de order. Dikke prima dus.
Pluspunten
Alles correct en vlot geleverd.
Pluspunten
Super, werd zelf even gebeld of het wel klopte
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Prettig en duidelijk telefonisch contact. Ter zake deskundig.
Pluspunten
goede snelle service. Ook het handgeschreven kaartje dat erbij zat zorgt voor een persoonlijke benadering.
Pluspunten
Aanrader!
Pluspunten
goedkoopste verkooppunt. Achteraf betalen mogelijk. Snelle levering!
Pluspunten
Nemen elke klant serieus ongeacht het bedrag wat men besteed. De service is geweldig.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
"Grote " bedrijven als Bax/verspuy en keymusic hadden een veel langere levertijd. Daarbij namen jullie wel de tijd/ moeite vragen te beantwoorden. Sterker nog, gemisten oproep werd terug gebeld.
Hulsbos 7
5431 NZ Cuijk
Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!