Pluspunten
Tot nu toe niets kunnen ontdekken wat niet goed is!! Ps flightcase is eindelijk binnen van de concurrent.
Pluspunten
Tijdig doorgegeven dat de bestelling later komt. Zeer klantvriendelijk. De bestelling zeer goed verpakt. Ik heb steunen gekocht voor mijn monitoren. Ik had niet verwacht dat dit zo oerdegelijk is. Ik ben ook tevreden.
Verbeterpuntengeeen
Pluspunten
Correcte afhandeling. Thuis keurig afgeleverd door PostNL. Toch bedankt!
VerbeterpuntenPersoonlijk hou ik er eerder van om mijn pakje in een afhaalpunt te laten leveren: bv. BPost (postkantoor)
Pluspunten
allen maar
Pluspunten
Vlot afgehandeld en snelle reacties.
Pluspunten
snelle en nette levering
Pluspunten
Via facebook had ik meer informatie gevraagd over het artikel. Ik kreeg antwoord binnen een paar minuten en dit heeft mij goed geholpen. Bij aankomst van het pakketje kreeg ik een handgeschreven bedank-kaartje! Heel tof en zeer klantvriendelijk. Groeten, Ghislain
Pluspunten
Ongelooflijk snel binnen, super goed ingepkt!
VerbeterpuntenNiks, ga zo door
Pluspunten
Wij werken al een aantal jaren met Fritz. Super service en goede communicatie. Dat is toch waarin bedrijven zich in deze tijd, waarin kwaliteit en snelle levering vanzelfsprekend zijn, onderscheiden van hun concurrenten.
Pluspunten
Geweldig dat je een handgeschreven kaart erbij krijgt waarop ze je veel plezier wensen met je bestelling! Getuigt van een goeie binding hebben met de klant!
VerbeterpuntenSpullen/apparatuur op voorraad nemen, zodat de levertijd nog sneller word!
Pluspunten
Na opdrachtbevestiging bleek dat de levertijd langer zou worden dan op de site was vermeld. Aansluitend heeft Fritz-Events contact gezocht met de leverancier en is er alsnog een supersnelle levering tot stand gekomen. Ontzettend fijne extra service, die ik zeer weet te waarderen. En dan ook nog opgestuurd met leuke persoonlijke attentie. Dikke 10 méér dan verdiend door deze superservice.
Pluspunten
Zeer snel en goed advies op technische vragen. Heel prettig in de manier van communiceren. Een topper!
Hulsbos 7
5431 NZ Cuijk
Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!