Pluspunten
Snelle levering, persoonlijk handgeschreven briefje erbij.
Pluspunten
Mooie prijs voor een perfect hoekprofiel.
VerbeterpuntenAndere bezorgdienst. UPS geeft aan levering voor eind van de dag. Een groot bezorg window. Moet je dus de hele dag voor thuis blijven.
Ik heb deze order er even bij gezocht. Het gaat om lengtevracht, waarbij we (in overleg) hebben gekozen om een andere bezorgdienst te gebruiken dan bij ons gebruikelijk is. Normaal versturen we alles met PostNL, die wel tijdvakken hanteert, maar op uw verzoek zijn we dit keer uitgeweken naar UPS. Bij PostNL is het namelijk niet mogelijk dit soort lengtevracht te laten vervoeren. Neemt niet weg dat een hele dag wachten op een pakket nooit fijn is natuurlijk! Met vriendelijke groeten, Fritz Abrahams Fritz-Events
Pluspunten
Het bedrijf had precies wat ik nodig had. Goede prijsstelling. Snel geleverd en de zending bevatte een leuk persoonlijk handgeschreven bedankbriefje. Dat is een extra bewijs voor aandacht aan de klant
Pluspunten
Net eens iets Ander productenpakket wat ik net zocht
VerbeterpuntenRelatief erg hoge administratirkosten en duurde relatief Lang tov Anders ervaringen met concurrenten
Goed om te lezen dat je bij ons gevonden hebt wat je zocht. Ik heb de order er even bij gezocht en geef toe dat we nét over de vermelde levertijd heen zaten. De opmerking over de administratiekosten kan ik niet helemaal plaatsen. Er zijn helemaal geen verzendkosten of administratiekosten berekend? Groeten, Fritz Abrahams Fritz-Events
Pluspunten
Snel, duidelijk.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Duidelijke communicatie via mail, snelle levertijd, Het handgeschreven bedank kaartje is een leuke persoonlijke touch. Dit was mijn eerste bestelling bij Fritz-events dus ik heb weinig ervaring met de betrouwbaarheid en kwaliteit en daarom geen 10 gegeven. Geen ervaring met de kennis en vakmanschap dus daar heb ik nvt. Ingevuld. Zeker een bedrijf waar ik vaker spullen wil kopen.
VerbeterpuntenStudio software is niet echt hun ding denk ik. Alleen wat van Native Instruments. Waarschijnlijk omdat ze NI dealer zijn. Misschien een kleine uitbreiding daarin?
Pluspunten
persoonlijk geschreven begeleidend briefje is zeer attent!
Pluspunten
Komen alle afspraken die ze beloven na. Snelle levering en precies zoals je als klant kan verwachten. Helemaal top
Pluspunten
Klantvriendelijk
VerbeterpuntenGeen punten
Pluspunten
Het persoonlijke kaartje handgeschreven , met bedankt voor je bestelling
VerbeterpuntenGroter assortiment
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk Levering zeer snel Duidelijke website
VerbeterpuntenBij de aankoop van een automatische zeepbellenblazer, bleek die het niet goed te doen op het kinderfeestje. ook al had ik 5l zeep bijbesteld. Uiteindelijk deed hij het matig door heel wat dreft-afwas erbij te doen. Misschien is het zelf testen, ook van de kleine dingen, belangrijk om onnodige irritaties te vermijden. Vriendelijkheid en snelheid zijn heel leuk, maar wat je koopt moet werken en niet het gevoel geven dat je toch iets op de markt hebt gekocht. (goed bedoeld)
Pluspunten
Perfectie
Pluspunten
snelle levering, leuke persoonlijke boodschap erbij. Batterijen zijn in gebruik, als ze lekker lang meegaan is de kwaliteit dus prima...
Pluspunten
Enorm leuke personal note! Maakt het persoonlijk. Zelfs bij kleine leveringen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Altijd goede servis
Hulsbos 7
5431 NZ Cuijk
Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!