Pluspunten
laten een goede indruk achter . dit ook met persoonlijke klanten binding doormiddel van een persoonlijke boodschap. website ziet er goed en overzichtelijk uit. kwaliteit en verhouding producten komen goed overheen . ik zal dit bedrijf aanbevelen
Pluspunten
Wat leuk dat jullie een persoonlijk kaartje hebben toegevoegd bij de bestelling!
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie, een een leuk persoonlijk briefje bij de bestelling
VerbeterpuntenKreeg veel mails binnen, misschien dat dit komt omdat het mijn eerste bestelling was.
Pluspunten
Duidelijk Bestelling met zorg ingepakt Hele aardige verwelkoming als nieuwe klant, zullen vast nog veel meer bestellingen volgen!
Pluspunten
Goede communicatie op mijn vragen over levering
VerbeterpuntenOorspronkelijk had ik het product een dag eerder verwacht., Zou mooi zijn als de overeenkomst: voor 18:00u. besteld, volgende dag geleverd ook waargemaakt kon worden. Voor mij nu verder geen probleem.
Pluspunten
zeer snelle levering! en de manier van benaderen van de klant is echt heel erg leuk!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle bezorging met leuk kaartje erbij
Pluspunten
Goed mee gedacht. Zeer klant gericht. Prima communicatie.
Pluspunten
niets dan lof!
Pluspunten
Aardig personeel. Bestelling duurde wat langer maar netjes excuus gekregen.
VerbeterpuntenIets snellere levering en voor de rest top.
Pluspunten
snelle levering, netjes en goed verpact kwaliteit product prima. persoonlijk kaartje vond ik bijzonder.
Pluspunten
Bij de eerste bestelling al een goede indruk. Je wordt duidelijk op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.
VerbeterpuntenVoor 18.00 bestellen om het morgen in huis te hebben (bij concurrenten vaak > 22.00), maar dat moet de pret niet drukken :)
Pluspunten
Snelle levering en vriendelijk personeel!
Pluspunten
Alles klopt
VerbeterpuntenZo doorgaan
Pluspunten
Goed overzichtelijke webshop
VerbeterpuntenIk zag hier en daar artikelen waar €0,- bij stond. Ik neem aan dat dat niet echt de bedoeling zal zijn.
Hulsbos 7
5431 NZ Cuijk
Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!