Pluspunten
Ik vond de handgeschreven bericht achter op de 'bedankt' kaart helemaal top. Dat maakt het heel persoonlijk. Geweldig idee en heel gewaardeerd
Pluspunten
prettige mannier van omgang en benadering
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNiks natuurlijk
Pluspunten
Bieden prima spullen aan voor een goede prijs.
VerbeterpuntenIk heb een mail verzonden met de vraag of ik het pakket ook ergens anders kon laten bezorgen maar daar heb ik geen antwoord op gekregen. Kon het pakket overigens via Postnl op een afhaal punt laten bezorgen.
als je aangeeft stuur je een mail met retour formulier dit ook doen, anders even mail we zijn er mee bezig u hoort van ons
Pluspunten
Super service !!! Snelle levering !!
Prijs van het goed kostte 1/3 van mijn totaalbedrag. Spijtig met het verzendkost
Pluspunten
Prettig persoonlijk contact, naast intetnet ook een fysieke winkel met vakundig personeel
Pluspunten
Mijn effectunit van mijn mixer was kapot. Fritz Events gebeld en voor dat ik het wist, was mijn mixer alweer gerepareerd. Kortom: Klaar terwijl je wacht!
Pluspunten
Prettig en duidelijk afspraken maken met gehoor geven aan speciale wensen van de klant
Pluspunten
Snelle levering, leuk met extra kaartje.
Hulsbos 7
5431 NZ Cuijk
Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!