Geen handleiding bij het artikel. Podiumtrede moet aan het podium worden gemonteerd en is dan niet verplaatsbaar wat wel wenselijk was. Bovenkant van de tredes zijn bevestigingsschroeven zichtbaar wat niet mooi uitziet.
Pluspunten
Prettig contact aan de telefoon.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Erg snelle en goede service: een persoonlijk; handgeschreven kaartje bij aflevering zie je niet vaak! Sterker nog, dat heb ik nog niet meegemaakt. Top!
VerbeterpuntenBol gooit wel erg veel boven op de prijs t.o.v. de prijs die Fritz zelf hanteert.
Hoi, Hier heb je deels gelijk in Kees. Bol.com houdt natuurlijk een bepaald percentage in, maar bij Bol.com kwamen er geen verzendkosten bij je bestelling. Terwijl er bij onze eigen shop nog € 5,95 bij zou komen bij dit bestelbedrag. Het verzenden van zo'n batterijtester is helaas niet gratis :)
Pluspunten
Goed advies, snelle levering
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Alles helemaal netjes geregeld.
VerbeterpuntenOntvangst binnen tijdsframe in de avond.
Pluspunten
Super snel geregeld, ik heb vaak gebeld maar gaven me altijd prettig antwoord
Pluspunten
Alles perfect verlopen!
Pluspunten
Denkt mee naar oplossingen en super snelle levering!
Pluspunten
Product elders niet verkrijgbaar, hier wel.
Pluspunten
Dichtbij en nog een echte winkel
Verbeterpunten??
Pluspunten
Snelle en nette levering
Pluspunten
erg vriendelijke medewerkers en redelijke prijzen.
Verbeterpuntenzo doorgaan!
Pluspunten
Gedetailleerde communicatie over factuur, bevestiging bestelling, bevestiging betaling en verzending. Zeer klantgericht.
VerbeterpuntenGeen
Hulsbos 7
5431 NZ Cuijk
Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!