Pluspunten
Snelle levering en uitstekende service
Pluspunten
ga zo door het gaat prima
Verbeterpuntengeen commentaar
Pluspunten
Zeer persoonlijk en verzorgd wat betreft service. Kwaliteit was prima en super dat ze er alles aan deden om op het laatst nog op tijd te bezorgen
VerbeterpuntenWellicht eens een modernere uitstraling van website?
Pluspunten
keurige, snelle levering
Pluspunten
Een persoonlijk geschreven kaartje met excuses voor het wat langer wachten op de bestelling. Dat is super!
Pluspunten
Alles positief
Pluspunten
Een snelle levertijd en snelle respons op vragen.
Pluspunten
Goed contact en alles zoals besproken snel geleverd!
Pluspunten
goede prijs/kwaliteit. Zeer snelle levering.
Pluspunten
Alles ben ik bang voor Het eerlijkst in ieder geval Doen wat ze beloven
Pluspunten
spullen besteld, gelijk geleverd, klaar, prima. plopkap past helaas niet helemaal goed, maar ben er toch wel blij mee.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk
Pluspunten
Hebben een leuke showroom
Pluspunten
TOP klantenservice. Snel en klantgericht. Ik kom niet vaak tegen dat bij de bestelling een briefje komt met 'veel plezier met..'.
Hulsbos 7
5431 NZ Cuijk
Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!