Pluspunten
Prima service mee denkend
Verbeterpuntendoorgaan zo
Pluspunten
Uitstekende communicatie.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Gezellig bedrijf. Goed personeel
Pluspunten
duidelijk website, snelle levering goede afhandeling verrast door persoonlijk kaartje met tekst in de bestelling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Iedereen vraagt tegenwoordig om een review te schrijven. Wat leuk was aan Fritz-Events is dat ze handmatig een boodschap voor me hadden achtergelaten op de bon met een reviewverzoek.
VerbeterpuntenBestelling verzenden kan nog sneller.
Pluspunten
Super snelle levering En wat echt tof was de hand geschreven bedankt kaart wat bij de bestelling was geleverd
Pluspunten
Leuk die bijgevoegde handgeschreven ansichtkaart, maakt het wat persoonlijker!
Pluspunten
Klantvriendelijkheid staat voorop bij Fritz-Events! De webshop is duidelijk en overzichtelijk en je kan makkelijk vinden wat je zoekt. Ik vind het ook geweldig dat ik bij elke bestelling een persoonlijk handgeschreven(!) bedankkaartje krijg! Een service die vele malen beter is dan die van concurrenten als Bax-Shop.
VerbeterpuntenImplementeer in de webshop meer mogelijkheden tot filteren. Bijvoorbeeld: bij versterkers kunnen filteren op wattage.
Pluspunten
Ben prettig en goed geholpen met het zoeken van een oplossing, en die is ook gevonden!
Pluspunten
afspraak nakomen Oplossingsgericht
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle en correcte levering van bestelde product
Pluspunten
Goede webshop, fysieke winkel dichtbij
VerbeterpuntenIk zou graag een merk als Electro Voice in de shop zien.
Pluspunten
levering ging perfect en bijzonder vriendelijk
Pluspunten
Goede communicatie. Ook bij kleine bestellingen. Eerlijk en duidelijk
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, leuk persoonlijk kaartje!
Hulsbos 7
5431 NZ Cuijk
Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!