Pluspunten
Snelle levering en n.a.v. de foto op de website voldeet de bestelling aan al mijn verwachtingen.
Ik had gehoopt de standaard geschikt zou zijn voor een 17 inch. Laptop . Helaas blijkt dit niet zo te zijn . Ik heb het idee de informatie hierover onduidelijk was .
Pluspunten
Uitstekende informele comunicatie en een snelle levering
Verbeterpunten-
Pluspunten
Betrouwbaar
Pluspunten
gewoon een fijn en gezellig bedrijf lief klein bedrijf waardoor je als persoon wordt behandeld en niet als nummer.
Verbeterpuntenlevertijden, maar dat kan niet anders als je een kleine bedrijf bent.
Pluspunten
EERSTE KEER IETS BESTELD. SUPERSNELLE LEVERING, EN EEN EXTRA KAARTJE WAARIN JE SUCCES WORDT GEWENST MET DE MONTAGE. NOG NOOIT EERDER MEEGEMAAKT, GEWOON SUPER !!!!!!!!!!!!
Pluspunten
Snelle offerte en snelle communicatie. Je bent geen nummer maar een klant
Pluspunten
Alleen maar positieve punten, in alle opzichten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
correctheid en kennis
Pluspunten
Ik had een kapotte hoes toegestuurd gekregen. Dit hebben hun netjes en snel om geruild. Echt top personeel was heel vriendelijk Nogmaals bedankt
Pluspunten
Fritz en zijn collega's zullen er alles aan doen om de klant tevreden te maken (en vervolgens te houden).
Prima bedrijf
Hulsbos 7
5431 NZ Cuijk
Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!