Pluspunten
Een handgeschreven bedank kaart voor mijn eerste aankoop, wat een buitengewone klasse!!
Pluspunten
Hoewel de levertijd vrij lang (meer dan een week) is volgens de website, is het binnen twee dagen binnen.
Pluspunten
zeer vlotte communicatie, zeer klantvriendelijk zelfs voor een kleine bestelling, any time !!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Goede showroom
Pluspunten
Goede service, telefonisch goed te bereiken. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
VerbeterpuntenGebruiksaanwijzingen van producten in het Nederlands.
Pluspunten
Goedkoop Goed serves
VerbeterpuntenAls je dringend je spullen wild hebben ben je hier niet altijd op de goede plaats. Al doen ze wel hun best ervoor.
Pluspunten
leuk kaartje bij de bestelling met een bedankje netjes geleverd
Pluspunten
levering liep vertraging op, netjes hierover geinformeerd. Netjes afgeleverd op genoemde datum.
VerbeterpuntenDe rails binnenkant flightbag zijn korter dan de zijkant. Elke rail begint niet aan dezelfde kant, hierdoor komen de gaten niet recht tegenover elkaar. Krijg mijn 19"apparatuur wel vast, maar moet hier en daar een schroefje weglaten. Tip, controleer even voor wegzenden, daarom een 6 voor de kwaliteit.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding. Bestellen en op tijd geleverd. Zoals het hoort bij een webwinkel.
Pluspunten
Pakje was niet geleverd. Na een mail gestuurd te hebben kreeg ik snel antwoord. En werd het alsnog geleverd. Verzending nu met track and trace. Top service
Hulsbos 7
5431 NZ Cuijk
Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!