Pluspunten
Geen extra kosten voor Paypal betaling. Snelle levering.
VerbeterpuntenIk had profielen besteld. Ik had verwacht twee lengtes (2 meter) te ontvangen. "Helaas" kreeg ik vier stukken van een meter...
Pluspunten
snelle levering en goede kwaliteit
Pluspunten
VerbeterpuntenNiks aan toe te voegen.
Pluspunten
Duidelijke website, goede zoekfunctie
VerbeterpuntenTrack and trace service is per ongeluk in de 'reclame'-folder van mijn mailbox terecht gekomen. Op telefoon en mail is zeer adequaat en snel gereageerd. Goede aftersales. Hiermee onderscheidt Fritz'-events zich van menig webshop georiënteerde concurrenten.
Pluspunten
Erg vriendelijke, behulpzame, begrijpende persoonlijke en eerlijke benadering. Goede prijzen vergeleken met elders en ook ruime keuze. Als het in huis is ook een adequate afhandeling.
VerbeterpuntenEr zou een grotere voorraad moeten zijn. Nu moest ik 2 (!) maanden wachten op mijn laatste multikabels, omdat men ze niet in huis had en de leverancier zo traag is als dikke str... Dit wist ik van tevoren eigenlijk wel aangezien ik wel vaker producten van dat merk heb aangeschaft, en ook al is het misschien niet geheel aan de winkel te wijten, maar een grotere voorraad en op tijd bestellen zou dat zeker verbeteren. Verder alleen maar pluspunten.
Pluspunten
Hij komt zijn beloften na
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
het direct persoonlijk reageren van een bestelling via mail! van de levertijd
Pluspunten
goede service snelle levering goede webshop advies en begeleiding
Pluspunten
Toen ik even niet uit de digitale bestelling kwam bood men zelf aan om me te helpen. Goede service
Pluspunten
Goed te bereiken wanneer nodig Houden je op de hoogte waar de bestelling is
VerbeterpuntenDe site up to date houden, niet meer te leveren producten verwijderen
Pluspunten
Spullen op voorraad; prettig geholpen
Verbeterpunten(Hogere) korting bij afhalen
Pluspunten
Supersnel reactie en geleverd! Zelfs met pepernoten voor de Sinterklaas Leuk detail
Pluspunten
Showroom is 6 dagen per week geopend! Snelle reacties bij vragen via facebook of per mail.
Pluspunten
Super snelle reactie per e-mail, zeer snelle levering en afleverinformatie (track & trace), goed verpakt!
Pluspunten
Goede service, snel en accuraat. Geven ook tips buiten het te verkopen product (mijn oude rookmachine was kapot, hier hebben we eerst over 'gespard').
VerbeterpuntenMeer publiciteit aan de zaak geven.
Hulsbos 7
5431 NZ Cuijk
Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!