snel geleverd

Helaas bij de 1ste bestelling klopte de gegevens niet op de site, ik ben de volgende dag daarna toe gereden en werd keurig geholpen om de juiste ontvanger te bestellen. Alles is nu binnen en het werkt perfect ,ik ben trompettist/saxofonist en moest een systeem hebben (ontvanger en belpack op Accu of batterijen. dit is in het geheel nu opgelost, echter bij de ontvanger een accu bij geleverd maar die pas helaas niet, de klep gaat niet dicht, misschien doe ik wat fout , maar met batterijen gaat de klep wel dicht (ontvanger)..

Snelle levering goeie service

Het is duidelijk dat fritz events om hun klanten geeft

Snelle reacties en altijd met juiste antwoorden op mijn vragen

Goed geholpen

Goede service. Snel antwoord op vragen

Snelle levering en goed geholpen

Goed!

Bestelling correct en vlot afgehandeld

Mooie site en snelle levering.

Goed zaken doen met dit bedrijf.

Fantastisch bedrijf snelle service top top

Snelle levering top geregeld allemaal.

Goed bedrijf, prima product

Uitstekende service. Twee besteld maar er bleek er 1 op voorraad. Werd gebeld en er werd een gelijkwaardig duurder product geleverd voor dezelfde prijs, binnen de geplande tijd.

Uitstekende producten en service!

De producten waren zeer degelijk en goed van kwaliteit. Een onderdeel was niet meegestuurd. Een telefoontje was genoeg om het de volgende dag alsnog in huis te krijgen!

Super goed en snel geholpen. Zocht iets wat niet op de site stond en is snel gezocht besteld en verzonden

Goede service en fijn contac

Goed en snel geleverd

Goede website waarop makkelijk te bestellen is. Niet de goedkoopste maar wel snel en goed.

Super prijs/kwaliteit

Kn niet anders zeggen, de items waren beter dan verwacht.

Levering prima zo als afgesproken.

Snelle levering, mooi verpakt en prima kwaliteit spullen

Volgende dag al gelijk in huis. Kon er gelijk mee aan de slag tijdens mijn optreden, dus dat is erg fijn.

Duidelijke website, snelle levering en goede kwaliteit

Meteen na de bestelling kreeg een bevestigingsmail en de volgende dag werd het bezorgd. Afgelopen tijd drie bestellingen gedaan en steeds dezelfde positieve ervaring.

Top !

Selle levering, heldere communicatie

Snelle service, netjes verpakt, top!

Snelle service, goed verpakt, geen ontbrekende artikelen. Super!

Lekker snel geleverd .. duidelijke uitkeg

Duidelijke uitleg .. snelle levering en de prijs ook nog eens top ..

De enige winkel die het product dat ik zocht in voorraad had en werd de volgende dag in België geleverd. Top!

Fijn bedrijf

Klantvriendelijk. Denken mee. Ruim assortiment onderdelen.

klasse superieur bedrijf !! altijd alles naar wens

Super snelle verzending en correct verpakt, materialen van hoge kwaliteit

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!