Pluspunten
Snel en goedkoop
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Supersnelle levering!
Pluspunten
Heb nu in enkele maanden een digitale versterker en enkele licht effecten gekocht. Daarbij heeft men mijn actieve tops gecheckt en waar nodig gerepareerd. Echt prettig zaken doen. Ik rijdt met plezier een drie kwartier naar Cuijk voor de goede service en goede prijs kwaliteitsverhouding, dan bestellen bij een bedrijf wat op 10 km van mijn huis zit.
VerbeterpuntenDe website kan nog wat meer gevuld worden, maar daar zijn ze mee bezg, dus eigenlijk geen opmerkingen.
Pluspunten
Goedkoop , snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
betrouwbaar
Verbeterpuntenvoor de rest vind ik het goed
Pluspunten
Supersnelle levertijd, duidelijk en genoeg contact over de mail
VerbeterpuntenDe betaling gaf aan bij iDeal dat hij betaald was, bij de website van Fritz-events gaf hij aan dat er een fout was. 2 uur later kreeg ik een mail dat hij betaald was. Dit zou even nagekeken moeten worden, want niet iedereen wacht op een mail of zijn/haar bestelling de volgende dag met de post als ze al betaald hebben.
Pluspunten
snelle levering, duidelijke reacties, geen gezeur
Pluspunten
Duidelijke omschrijving en snelle levering
Pluspunten
Geweldige service. Goed advies en snelle levering. Echt een aanrader!
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan. ben al enkele jaren klant en nog nooit problemen of slechte service meegemaakt
Pluspunten
Bij dit bedrijf voor de 2e keer pluggen en onderdelen voor multikabel besteld. Je krijg een mailtje wanneer het verzonden word. Top zoals het hoort, niks op aan te merken
Pluspunten
proactief, snel, communiceert duidelijk
Verbeterpuntenoverzichtelijkheid webwinkel verbeteren
Pluspunten
Zie bovenstaande
Verbeterpuntenn.v.t.
De verzendkosten vindt ik persoonlijk vele te hoog, 5,95 euro voor 10 pluggen. Andere bedrijven hebben veel lagere verzendkosten. Dit weerhoud me om spoedig weer eens wat te bestellen
Pluspunten
Prijs en leversnelheid.
Verbeterpuntenlaatst had ik iets voor 17.00 uur besteld maar het was er niet de volgende dag.
Hulsbos 7
5431 NZ Cuijk
Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!