Pluspunten
zeer goede uitleg en duidelijk antwoord.
Verbeterpuntenik vind het zo wel goed
Pluspunten
Persoonlijk, je kunt er goed komen!
VerbeterpuntenVaste klanten, vaste korting...
Pluspunten
Na vorige keer ontevreden te zijn geweest mbt de levertijd nu een supersnelle levering (rond 17.00 uur besteld, 10 minuten later verzendbericht).
Pluspunten
Snelle en correcte levering , goed verpakt
Verbeterpuntenwas helemaal ok
Pluspunten
Prettig contact. Goede service en persoonlijk advies.
Pluspunten
Fritz heeft verstand van zaken en weet waar hij het over heeft.
VerbeterpuntenLevertijden zijn veel te lang, prijzen kunnen beter!
geen
Pluspunten
Snelle levering na bestelling, heb eerdere ervaringen met dit bedrijf, en altijd perfect voor elkaar, ik kom hier terug
Pluspunten
Goede service. Goed op de hoogte gehouden van lopende bestellingen. Goede knowhow over de producten in het assortiment.
Pluspunten
Snelle accurate levering trackingsysteem Goede website Multikabels
VerbeterpuntenRelatie Multilabels - Fritz Events wat verrassend, niet bduidelijk uitgelegd op start pagina multikabels.
Pluspunten
Vriendelijke contact en begrip Bereikbaarheid en senelle reaction
Pluspunten
Prettig om zaken mee te doen. Verkoper / eigenaar is straight in communicatie.
VerbeterpuntenIets wat lange levertijd. Niet de goedkoopste
Pluspunten
Heldere website, weet wat je koopt en betaald. Relatief lage verzendkosten.
VerbeterpuntenOp werkdagen voor 17 uur besteld volgende dag in huis. Nu op zondag besteld, donderdag in huis, zou dus dinsdag moeten zijn. Verzendkosten ook bij hoge orders zelf betalen.
Pluspunten
Kreeg een mailtje met de informatie dat de order niet compleet was en dat het een dag langer ging duren.
Hulsbos 7
5431 NZ Cuijk
Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!