Pluspunten
Gewoon top! En goede kennis in huis!
VerbeterpuntenZo doorgaan! :-)
Pluspunten
De levering is pico bello
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
prijs, communicatie
VerbeterpuntenBestelde materiaal bleek niet in voorraad, terwijl de site aangaf van wel. Dit leverde een vertraging van een dag op waardoor er voor mij logistieke problemen ontstonden.
Pluspunten
Voor het eerst een aanschaf gedaan bij Fritz-Events. Betrof 2 lege Admiral kabel haspels. De prijs was scherp en een snelle aflevering. Keurig!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede kwaliteit. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Zeker als er geen voorraad is. Vind ik erg belangrijk, ook naar mijn eigen klanten toe.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mocht hij iets niet direct in het assortiment hebben, dan hoor je binnen enkele dagen of hij het leveren kan, en voor welke prijs. Heeft voor elke categorie wat wils.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Geen commentaar
Pluspunten
Goede service, goede communicatie als iets niet voorradig is
VerbeterpuntenLevertijden op de website vallen in werkelijkheid soms wel eens iets langer uit. Echter wel zoals gezegd is er goede communicatie hierover
Pluspunten
Goede zorg voor hetproduct wat verzonden wordt
VerbeterpuntenNog niet
Pluspunten
Gereedschap besteld, netjes volgende dag afgeleverd.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Op een bepaald gebied hebben ze veel, niet alleen duurdere produkten maar ook goedkopere die je soms nodig hebt.
Verbeterpuntende in te vullen enquete werkt niet goed.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle reactie na bestelling
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Bijzonder snelle levering en geweldige service Bedankt !!!!!!!
Pluspunten
Snelle levering in een nette verpakking
Pluspunten
electronische apparatuur
Verbeterpuntenniet dat ik weet
Pluspunten
Ben erg tevreden over de snelle service.. Vandaag bestellen, volgende dag had ik het in huis!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
De snelheid was verbluffend: ik maakte het bedrag voor een multikabel op donderdagochtend via internet over (niet via ideal), `smiddags kreeg ik al een mail dat de betaling binnen was en de kabel was verscheept. De volgende ochtend om 11.00 uur stond tnt voor de deur.
Pluspunten
heel veel goede producten en een super snelle levering
Verbeterpuntennee
Pluspunten
multikabel. Zorg over kwaliteitsverlies van signaal lijkt inderdaad (zoals aangegeven door Fritz-Events) ongegrond!
Pluspunten
kwaliteit en levertijd
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
geef op alle punten beste beoordeling. Ongeloofelijk snelle levering binnen 24 uur!! Prima product voor de best mogelijke prijs!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Denkt mee met de klant.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Voldoende heldere website. Weinig onduidelijkheden. Straalt professionaliteit uit.
Pluspunten
Goedkope verzendkosten. Werd vriendelijk te woord gestaan. Uitstekende retour policy
VerbeterpuntenIn de mail zou vermeld kunnen worden wat de verwachte leverdatum is
Hulsbos 7
5431 NZ Cuijk
Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!