Keurige en snelle levering. Doet wat het moet doen.

Helemaal prima!

Goed is goed

Overzichtelijke website, strakke prijsstelling , snel kunnen bestellen en de volgende dag al ontvangen, wat wilgje nog meer

Zeer snel en goed geleverd

prima advies en en snelle levering

Aanschaf HK-Audio Polar 8 Ik twijfelde tussen de LD-Systems Maui 5 en de HK-Audio Polar 8, gezien mijn woonplaats zou het een dagtaak zijn ergens in een showroom te vergelijken. Waar andere web-shop-aanbieders slecht telefonisch bereikbaar zijn had ik een prettig onderhoud met een medewerker van Fritz-Events en mede op basis daarvan een keuze kunnen maken. Ben zeer tevreden met advies en ook met afhandeling en verzending (ook DPD leverde het pakket smetteloos af) Vandaar vijf sterren! (en het setje klinkt heerlijk)

Goeie service. Snelle beantwoording vanuit de mail en vanuit de klantenservice. Fijn meegedacht

Zo gevraagd zo geregeld.

Een bestelling is snel beschikbaar en een probleem wordt netjes opgelost

Met name de klantenservice waarbij ze opzoek gaan naar de beste mogelijkheid voor de klant. Ook bieden ze jouw zekerheid. En een levertijd van ongeveer 7 werkdagen!

Snel geholpen en erg vriendelijk

Ik heb hier mijn opus quad gekocht en binnen een week kon ik hem ophalen. Bedankt :)

prima service

Idem

Snelle en goede levering.

Goede en snelle levering van het product, en ben zeker bereid om vaker een bestelling te plaatsen.

Gewoon geweldig

Na overal gezocht te hebben ben ik bij Fritz-Events beland die meer duidelijkheid gaf over het product en heeft het binnen de beloofde tijd netjes ingepakt geleverd top

Niets dan lof. Maakt hoge verwachtingen meer Dam waar

Niets dan log

Super snel en foutloos geleverd.

Snelle levering, foutloos ontvangen en dat voor een prima prijs.

Goed en snel geholpen, artikel uit voorraad.

Snelle en correcte levering, keurig verpakt.

Ik wist niet dat dit bedrijf zo dicht bij mij in de buurt is gevestigd. Goed om te weten voor een volgende keer.

Besteld en direct de volgende geleverd, prima!

Top goed geholpen door de mensen

Had een vraag ze hebben me goed te woord gestaan en geholpen tot ga zo door

Afspraak nagekomen.

Ondank het bestelde artikel niet voldoende op voorraad was is het na afspraak binnen de gesteld periode geleverd.

Snel geleverd en vriendelijk te woord gestaan

Snelle levering en vriendelijk personeel

Uitstekend geholpen, verkoper nam alle tijd en heeft alle vragen beantwoord.

Een stevige kistsluiting

Makkelijk besteld en prima afgeleverd volgens afspraak.

Ik had een verkeerd artikel besteld en deze werd zonder problemen retour genomen en gecrediteerd. Goede service!

Duidelijk en snel

Goede communicatie zowel als met mail als telefonisch en snelle levering aanrader!

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!