Geholpen door iemand met kennis van zaken

Prima uitleg over gekocht product en uitleg over het niet meer bruikbaar zijn van onze oude zender en ontvanger

Top bedrijf

Goede service, snelle levering

Na telefonisch contact over wat technische vragen besteld. Levering conform gegeven informatie.

Snelle service, duidelijke site

super

prettige aankoop ervaring

Vertrouwend fijn

Een hele fijne ervaring , duidelijk en gebruiksvriendelijk webstore.

Top, snel!

Prima, snel geleverd

Snelle levering en goede prijs

Netjes, toegankelijk en snel

Ik wilde op de valreep van het jaar nog een mooie DJ controller en DJ tafel “scoren”. Dat is bij Fritz prima geregeld. Apparaat besteld, richting Cuijk gereden en netjes mijn spullen kunnen afhalen. Van buiten gezien lijkt het wat klein, maar als je de zaak binnenloopt is het aanzienlijk groter en ademt het muziek. Absoluut een professionele audio zaak. En die DJ controller, Pioneer DDJ-Rev7: perfect! Natuurlijk net iets te complex voor mij als hobbyist, maar alle ingrediënten om lekker muziek te maken en af te schakelen van de dagelijkse hectiek.

eerste ervaring is positief

besteld en snel geleverd met goede tracking

Super snelle service

Ondanks dat vele fysieke winkels de laatste week van t jaar gesloten waren. Zorgde deze medewerkers dat mijn bestelling tóch gewoon de volgende dag geleverd werd...Top...

Goed assortiment, snelle levering.

Goed assortiment, snelle levering.

Super snelle service, zowel kwa levering als kwa bereikbaarheid

Mijn gewenste product was gewoon op voorraad (in tegenstelling tot een concurrent) en werd dezelfde dag nog verstuurd. Even gebeld voordat ik ging bestellen en ze namen gewoon binnen 3 keer op, met meteen een mens aan de lijn, top! Super tevreden.

Ik ben erg tevreden over mijn ervaringen met Fritz-Events.

De zaken die ik bij Fritz-Events heb besteld zijn na zeer korte tijd in goede orde op mijn adres afgeleverd.

Bij gebruik bleek al snel dat de gitaar houder was afgebroken, jammer .

Top, snelle levering

Bij de volgende keer, mag er meer plakband om de doos zitten dan blijft de doos wel heel voor het vervoer. Maar verders geen klachten, top product geleverd.

Goede prijs service and BackUp

Kwaliteit en perfectie

Geen vraag is onbeantwoord, snelle reactie. Netjes verzorgd en snel geleverd.

Zoals het hoort

Via Google gevonden, zocht een specifieke kleur muziekstandaard. Makkelijk besteld en betaald, snel geleverd. Kortom: prima!

Snelle levering, goed verpakt, fijne zaak, eerste ervaring prima

Prima geregeld

Aneke levering

Goeie producten

Ik ben blij met de geleverde producten

Ik ben ge geholpen toppie

Super goed en precies zoals omschreven levering op tijd

Handgrepen

Tevreden klant

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!