Snel en makkelijk

Snel ontvangen ondanks de extreme drukte en product is prima.

Snel en makkelijk

Snel ontvangen ondanks de extreme drukte en product is prima.

alles wordt netjes en snel geleverd.

Een goede service en komt afspraken na!

Het was een prettige ervaring om bij Fritz- Events inkopen te doen voor een geluid set in ons restaurant voor onze beamer met daarbij de bijhorende kabels en een volumeregelaar. Wij hadden aangegeven wat we precies wilde en Fritz-Events heeft alles op onze wensen afgestemd.

Prima product, snel geleverd!

Prima product, snel geleverd!

Snelle levering en goede service.

Gewoon goed

Top bedrijf goeie klanten cervice

Zelfs in het weekend kreeg ik directe reactie op mijn vraag top

Snelle levering en netje op tijd op het afhaalpunt van PostNL

Snelle levering en netje op tijd op het afhaalpunt van PostNL

Vriendelijke mensen

Prima zaak

Hoe het hoort

Snelle service en goed bereikbaar

Zeer snelle en correcte levering. Problemen met betaling Visa kaart werden snel opgelost. Voor herhaling vatbaar.

Helemaal tot

fijne servies ook als ze nog niet alles hebben word je netjes gebeld en er is goed overleg 2 dagen later alles netjes binnen top !!

Snel geleverd, top!

perfect!

prima aanbod, fine prijs, snelle levering

persoonlijke gegevens

Gaan slecht om met je persoonlijke gegevens Ik zou het niet aanraden hier iets te kopen !

Super@

Informatie per e-mail gevraagd. Mijn e-mail en vraag zijn snel en duidelijk beantwoord.

Levering zoals verwacht.

Na positief telefonisch contact bestelling geplaatst. Één dag later werd bestelling al geleverd in efficiënte verpakking. Compliment dus.

Super snelle service bij informatie vooraf en levering

In het weekend, 's avonds laat, stelde ik een vraag over een product (Gravity VESA SA); en ik kreeg bijna direct antwoord! Vervolgens was de bestelling gedaan en prima verpakt en snel geleverd. Niks mis mee!

nieuwe statieven besteld, mooie prijs en oerdegelijk

Voor de vlagantennes van mijn set met 20 ontvangers voor draadloze microfoons gebruik ik rechte microfoon statieven / zonder hengel en die waren na 15 jaar totaal versleten. Ik heb bij Fritz de Gravity MS431HB One-hand Grip microfoonstatieven gevonden en besteld. Oerdegelijke statieven vwb de voet, de duurzaamheid van het onegrip mechaniek kan ik pas beoordelen na veelvuldig gebruik maar alles voelt solide en toch soepel werkend aan.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!