Snelle levering , goede communicatie ,

Speaker set besteld, Pioneer vm-50. Goede prijs , netjes verpakt en snelle levering! Altijd een goede communicatie met deze jongens ! Ga zo door !

super tevreden

Echt klant vriendelijk denken met je mee bellen na als het er niet is ook voor een oplossing. Ze zijn geinteresseerd in je eind produkt wat je maakt en. Kort om hier kan je zaken mee doen.

Snelle levering top kwaliteit

Draagband met bevestigingsmateriaal super kwaliteit blij mee

Top service!!

Super service en als je belt heb je direct de juiste persoon aan de lijn! Gewoon top!

Snelle en goede service

Super snel

Na te hebben besteld en andere dag in huis , Beter kan niet.

Via webshop besteld; snelle service; goed product

Duidelijke website. Bestelling werd binnen de gestelde termijn bezorgd. Product was zeer adequaat ingepakt en beschermd. Goede kwaliteit van het geleverde product

Super gave low fogger

We hadden het geluk dat er geen wind stond voor onze halloween party, super gave lage rook

Goede producten, snelle levering

Goede producten, snelle levering

uitstekend

snel en goed

Prima online zakendoen!

Snel en correct geleverd!

Perfecr

Snel, correct, geen gedoe

Doos open

Pioneer XDJ-RX3 besteld alleen kwam de doos open aan.. beide dozen van de RX waren open en dat is erg jammer.. Enige antwoord wat je van Fritz krijgt daar kunnen wij niks aan doen verantwoordelijkheid ligt niet bij ons.. Levertijd was snel maar aan de service heb je niks! Erg jammer, omdat het apparaat nergens leverbaar is hou ik hem maar anders had ik hem terug gestuurd, ga niks meer bestellen bij Fritz..

Goede feedback en snelle verzending top

Nette webwinkel met vriendelijke feedback

Uitstekende service en zeer behulpzaam!

Ik kwam als leek wat betreft geluid, opzoek naar een PA systeem om mee op pad te gaan maar dus geen idee wat ik nodig had. De mannen van Fritz hebben me geweldig geholpen met het vinden van de juiste apparatuur, uitgelegd hoe het werkt en me geen moment het gevoel gegeven dat ik onnozel ben, terwijl ik natuurlijk ook hele simpele vragen gesteld heb (wat moest want ik wist er niks vanaf).

snel en adequaat gereageerd

Mijn bestelling van een mobiele geluidsinstallatie kwam snel toe, maar bleek beschadigd in het transport. Er werd vlot voor een oplossing gezorgd, zeker toen daarna nog bleek dat de retourzending bij de post zoek was geraakt. Prima ervaring met deze firma dus.

nette winkel met vriendelijk personeel

Onlangs ben ik in deze winkel geweest daar ik op zoek was naar de juiste luidsprekers en subwoofers voor mijn drive-in show ik werd hier zeer goed geholpen ze nemen echt de tijd voor je en laten graag alles goed zien en horen (testen) ze dringen niets op maar adviseren je uiteindelijk heb ik bij hun een mooi subwoofer set gekocht de levering ging perfect werd zelfs geholpen met inladen kort om een zaak waar ik graag zaken mee doe

;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;

Uitstekende service en goede prijzen

Vriendelijke medewerkers die ook helpen met advies. Scherpe prijzen. Uitstekende service. 1 artikel was doa geleverd maar 2 dagen later kon ik hem al komen wisselen. 1

Goede service, snelle levering !

Fritz-Events reageert snel op e-mails met vragen; ook levering van bestelde producten was snel en zonder problemen. Top !

Kwaliteit en snelle levering

Zowel fysiek in Cuijk als online is het plezierig zaken doen met Fritz-Events. Kwaliteit, goede service, duidelijke uitleg en denken goed mee.

Super service

Super service van fritz events en erg Netjes in contact

Goed geholpen in het vinden van het benodigde

Toch lastig om een klein 19" cabinet geheel via internet te bestellen. Zeker als je (nog) niet precies weet wat je nodig hebt. Prima geholpen.

Niet alles was op voorraad. Werd netjes gebeld met voorstel voor deellevering. Goed afgehandeld!

Netjes gevraagd of gewacht kon worden met verzenden tot alles in voldoende mate aanwezig was.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!