Raad anderen

correcte levering en volledig volgens verwachting

Bestelling verloopt heel vlot, de communicatie is top, de levering loopt precies volgens afspraak en het product beantwoord volledig naar de gestelde verwachting. Een aanrader !

Heel tevreden met de levering van de draadloze microfoonset

Snelle reactie op mijn mail met vraag over stockvoorraad. Bij bestelling werd dezelfde dag nog ingepakt en verstuurd, om de dag daarop met track en trace in ontvangst te nemen. Puike service!

Prima producten.

Prima producten, alleen jammer dat we niet op voorhand konden zien dat er niet genoeg voorraad was. Dat zou een welkome aanvulling kunnen zijn. Dmv. telefonisch contact toch een afspraak over levering kunnen maken. Het moest nl voor een bepaalde datum binnen zijn. Dat hebben we op de valreep kunnen halen, maar had ook geen dag later moeten zijn.

Top geregeld

Groot assortiment en snelle levering

Precies het gezochte artikel, scherp geprijsd, vlot en gaaf geleverd

De in-ears die ik zocht kon Fritz-Events me voor een aantrekkelijke prijs leveren. Dat gebeurde helemaal vlot en korrekt, binnen een dag

Ik had maar een kleine bestelling maar deze is met zorg en snel afgewikkeld.

Super en een mooi product.

Snelle levering en een mooi product.

Overzichtelijke site en goede levering!

Wat ik al zei. Overzichtelijke site en goede levering!

Twee rookmachines in de winkel gekocht. Fijn om toch even het product te bekijken en een eerlijk advies te ontvangen.

super geregeld< zeer goede communicatie

mijn bestelling was niet compleet door een zeer goede communicatie en vraag of ze konden wachten met versturen tot dat het compleet is geweldige service

Perfect snel en goed en goedkoop geleverd

Snel en kwaliteit

snel en nauwkeurig

Besteld, geleverd. Snelle service, niets te zeggen!

Snel en optijd gelevert

zeer snelle levering

Ik had dit soort produkten niet bij Fritz-events verwacht. Maar ik ben er mee geholpen.

Snel en betrouwbaar

Snelle levering van het bestelde product. Volledige productinformatie en goed product.

Super snelle levering.

Goed materiaal, goede prijs en snel geleverd

Uitstekende service.

Vlotte levering en correcte service + communicatie via mail.

Super snel geholpen

Middags besteld volgende dag binnen volgens afspraak top

Afspraak nagekomen

Producten conform afspraak geleverd. Gewoon zoals het hoort.

Mijn bestelling werd gauw geleverd sappo Ben zeer tevreden over het product

Zeer netjes

Netjes verpakt en binnen 24 uur geleverd. Product zoals beloofd op de web site

Correct en snel geleverd

Correct en snel geleverd

Klantvriendelijk

Informatie opgevraagd mbt microfoonstandaards. Vervolgens online besteld en afgehaald op de zaak. Een mooie zaak, werd netjes te woord gestaan en er werd meegedacht op mijn vragen om tot een oplossing te komen, ook daarna middels email-contact Op een klantvriendelijke en deskundige manier geholpen.

Snelle levering correcte prijzen

Makkelijk om te bestellen en snelle levering volgens afspraak

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!