Kwaliteit producten is top

Goede producten tegen zeer goede prijzen. Alles werd ook redelijk snel geleverd

Uistekende service. Bedankt!

snel en netjes geholpen tegen hele redelijke kosten

Je vragen worden serieus beantwoord door en kundige groep mensen, en de kosten zijn zeker concurerend. Top gewoon.

Ze belden nog even om te controleren of ik de juiste artikelen had besteld (handbediend of electronisch aangestuurd)

Niet alles in 1x op voorraad, maar netjes gemaild of het in delen opgestuurd mocht worden,, graag! Dan kunnen we door! ;) Top!

Kwaliteit, snelheid en service is geweldig

Een bedrijf die moeite doet om de klant op en top te helpen, snel efficiënt en met passie! Gewoon top

Niet op voorraad maar toch snel geleverd!

Alle bestelde artikels waren volgens de website op voorraad maar dat bleek voor twee ervan niet zo te zijn. Zoals gevraagd heeft men mij via e-mail hiervan op de hoogte gebracht, een alternatief product voorgesteld en het ander artikel doorbesteld. Het kleine prijsverschil laten we achterwege. Er was wat tijdsdruk om de bestelde artikels te ontvangen maar binnen de 3 dagen had ik alles in huis! Fritz-Events verdient voor mijn eerste bestelling niets minder dan een 10.

Uitstekende service

Levertijd van mijn bestelling duurde en duurde maar steeds langer Fritz kwam met een alternatief wat op voorraad was. Zo hoefde ik niet langer meer te wachten. De volgende dag was mijn bestelling dan al binnen.

Super service en meedenkend personeel

Bij alle vragen die ik had werd ik goed geholpen, als iets op voorraad staat ook echt de volgende dag binnen. Super kwaliteit spullen.

prima bedrijf

tijdens afhalen nog wijzigen was geen probleem, prima service

Super goed geholpen.

Helpen en adviezeren goed. Geven het gevoel of je er al jaren komt.

Betrouwbare levering

Op tijd geleverd volgens afspraak

Uistekend

Snel en goed product

Geweldig professioneel uitmuntend

Overal waar ik interesse of behoefte naar had werd ik altijd deskundig geadviseerd. Alles wat ik gekocht hebt wordt deskundig uitgelegd en indien nodig zelfs daar voor mij gedaan of voorgedaan. Er is voor elk probleem altijd een passende oplossing bewerkstelligd. Vriendelijkheid, deskundigheid, en de bereidheid om je deskundig te adviseren staan hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Dit bedrijf kan ik iedereen van harte aanbevelen en ben zelf blij dit bedrijf te hebben gevonden.

Onderdelen voor een koffer waren snel en goed

Enkele onderdelen voor een flightcase/koffer besteld en deze waren er snel en de onderdelen voldeden prima. Misschien zelfs nog degelijker dan verwacht, dat maak je elders ook wel eens anders mee.

Professionele organisatie!

Wij zijn deskundig geholpen en op de juiste wijze geadviseerd over onze aankopen.

Prima, miste alleen wat communicatie over verzenddatum.

Prima prijs, prima service. Snelle reactie op mail. Echter, ik vind het heel goed dat een bestelling niet per se zo snel mogelijk binnen moet zijn. Alleen ik miste duidelijke communicatie over het verzend moment. Dat zou in mijn opzicht beter mogen.

vlotte klantvriendelijke service

Nadat een geluidsinstallatie zeer snel geleverd was en toen bleek dat een andere installatie beter geschikt was, heeft Fritz-Events uitstekende service verleend qua voorlichting en snel handelen. Ook financieel werd e.e.a. correct afgehandeld.

Goed advies en snel verzonden

Ik zocht een oplossing voor een inear systeem, zowel betreffende de aansturing van meerdere systemen als het inear systeem zelf. Er werd de tijd genomen en na een paar keer heen en weer mailen ben ik een stuk wijzer geworden en heb ik het juiste product gekocht. Kortom korte lijntjes en snelle reactie.

Super fijn en loopt prettig door de gladde stof.

Prijzig, maar de vorige is na 4 jaar nog steeds goed!

Prima advies goede levering

Na telefonisch advies gekozen voor een Sennheiser EW-D 835 S wat is dit een super microfoon en zeer makkelijk in te stellen via een app op je telefoon. Zeer groot bereik en kraakhelder geluid. Een aanrader voor zang of presentatie.

Vlotte en correcte levering na een bestelling op vrijdagmiddag. Op zaterdagmorgen in huis!

Sterk in communicatie

Product liep een langere levertijd op dan verwacht. De communicatie vanuit Fritz was hierin duidelijk en oplossingsgericht.

Goede materialen.

Meerder XLR connectors en Krimpkous besteld voor reparatie stagebox. Tevens contactspray en klittenband. Type contactspray wat ik besteld heb was op voorraad volgens de website, maar bleek niet voorradig. Na telefonisch in gelicht te zijn ander type laten leveren maar was niet geschikt voor het doeleinde waarvoor het gebruikt moest worden, erg jammer. Verder snelle levering, goede prijs en communicatie.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!