Snel en correcte levering

Heel goed! Mee denken en snelle levering 10+

Snelle aflevering

Goede en snelle service

Mijn bestelling werd snel verzonden en kwam zorgvuldig verpakt binnen. Super!

Zij leverden wat ik nodig,snel en betaalbaar. Hetgeen mijn normale leverancier niet kon.

Boven alle verwachtingen

Goede en stevige kwaliteit, scherpe prijs, supersnel geleverde zending. Aanrader.

Fantasties

Fntasties

Super snelle levering

Flightcase handgrepen van hoge kwaliteit die snel en goed verpakt geleverd zijn.

Een zaak om beslist terug te gaan

De eerste kennismaking kwam direct heel goed over. Op onze vragen gaf men een duidelijke en begrijpelijke uitleg en men nam er de tijd voor.

SUPPER GOED GEHOLPEN

FIJN

Zeer snel gehandeld en ik had het product binnen 2 dagen in huis

Is zeker een aanrader

Gewoon een hee;l fijn bedrijf

Altijd uitgebreide info, snelle levering, faire prijzen

Prima bedrijf

Prima bedrijf!!!

correcte afhandeling

goed product

Altijd snelle levering en perfect verpakt.. Prima service

Uitstekend.

2 X xlr-rca adapters gekocht van zeer mooie kwaliteit en mooie prijs.

prima materiaal

Aluminium hoekprofiel gekocht voor het afwerken van mijn trap. Super mooi materiaal. precies zoals op de foto en maatvoering. Erg blij mee. Top Gewoon 10x beter wat je in een bouwmarkt koopt.

Prima verzorgd

Gekregen waarvoor besteld had en prima ingepakt .

Niets op aan te merken

Recentelijk een dante avio adapter besteld. Vokgende dag geleverd. Top!

Wat een goed en meelevend bedrijf!

Ik had maar een kleine week te tijd om confetti te bestellen ivm kampioenschap zoon . Dit even aangegeven bij bestellen. We hadden de volgende dag alles al binnen. Met een heel lief en leuk handgeschreven kaartje erbij om ons succes te wensen ! Kleine moeite , groot gebaar! ( en yes , ze zijn kampioen geworden!!! En de confetti deed het super!!! Iets duurder dan de gewone kleine confetti ploppers , maar dan heb je ook wat!!! Deze gaan veel hoger en veel meer! Echt mooi , en wat een feest! Confetti ploppers van Fritz- Events zijn Top!!

Alles in 1x geleverd, met korte vertraging omdat bestelling niet compleet was in magazijn. Zo krijg je dus ook maar 1 i.p.v. meerdere pakketen.

Snelle correcte levering

Ik was op zoek naar een bepaald type flightcase die op dit moment moeilijk te leveren is. Omdat ik bij baxshop al zo vaak om de tuin ben geleid over de leveringstijden van produkten, besloot ik het een keer te proberen bij fritz-events. Een telefoontje naar hen vertelde mij dat de case ook echt op voorraad lag, dus besteld en de volgende dag in huis. Keurig!

Probleemloos

Prima service, goed bereikbaar en waardevol advies

Wederom prima ervaring.

Ondanks de levertijd kwam m’n bestelde dj set nog redelijk snel. Prima service en vooral soepele communicatie.

verzenden zou wat sneller kunnen.

product als omschreven maar verzenden zou wat sneller kunnen.

Goede spullen en snelle levering

Goede spullen en snelle levering

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!