Serieus ,verstand van spullen en zeer fijn behandeld

Goede service, weten waar ze over praten en een nette prijs,bravo

Afspraak is bij Fritz-Events afspraak

M'n bestelling was niet volledig op voorraad afspraak was zodra het weer beschikbaar was werd het geleverd, nou twee dagen later was alles bij mij binnen, super

Op voorraad klopt

Snel geleverd. Met persoonlijke boodschap. Keurig

Snelle levering en als je telefonisch vrolijk te woord word gestaan prima toch

Top service!

Top service!

vlak voor 18:00 uur besteld en toch de volgende dag geleverd, SUPER

Altijd goed

Snelle levering correcte mensen.

Prima en snel geholpen!

Prima en snel geholpen!

Fijn dat men de tijd neemt voor je als klant.

Hopelijk blijft de service zo. Vooral in deze tijd waar het lijkt alsof je bijna niemand kan bereiken als klant. Bart heeft de zaken heel goed uitgelegd en ook na aankoop via mails een probleem welke ik had met een instelling goed verholpen.

goed en snel geleverd

super

Goed geprijsd en vlot bezorgd

Stevige standaard om mijn licht-T-bar omhoog te draaien.

Prima voor elkaar en snel geleverd

goede prijs en snelle levering

Snelle levering, heel klantvriendelijk

Binnen 1 dag is het juiste product netje ingepakt geleverd. Met een persoonlijk, handgeschreven, kaartje.

Goede communicatie

Mijn eerste ervaring is meteen een goede ! De bestelde Shure KSM8 microfoon was niet op voorraad, en ik ben gedurende de wachttijd keurig regelmatig op de hoogte gehouden.

Goed en communicatief bedrijf

Snelle levering, nemen extra contact op bij vertraging

Top Service

Scherpe prijzen en top service

Behulpzaam, eerlijk advies en duidelijke communicatie.

Altijd een gevoel van welkom, ook als je voor 1 doosje batterijen komt.

Mooie winkel, perfecte service

Mooi ingerichte winkel met aandacht voor de klant en ruime keus in audio kabels. Op mijn vraag over Powercon connectoren liets Fritz mij in de showroom (waar alle audio-apparatuur en verlichting staat) zien wat het verschil in de twee types is. Vanaf nu mijn vaste stek voor kabels, stekkers en mogelijk ook nieuwe apparatuur!

goede kwaliteit en snel

Prijs top, snelheid top en bejegening fantastisch.

Een geschreven briefje bij een hele kleine bestelling. Wat goed

Dikke prima! Alles op vooraad en snel geleverd.

Alles wat we nodig hadden was op voorraad en werd snel geleverd. Ik weet wel waar ik de volgende keer mijn spullen bestel!

Keurig. Goede service, beleefde en duidelijke cominucatie

Verschillende artikelen bestel, hier ging iets in fout. Dit word netjes opgelost. Geen gezeur of onduidelijkheden, nette afronding van een mooie bestelling.

Later dan beloofd

Hij zou de volgende dag geleverd worden, maar het werd 3 dagen later. Terwijl alle producten op voorradig stonden. In al die vragenlijsten staat altijd de vraag of ik hun zou aanbevelen bij vrienden. Maar ik weet niet waar julliyovercoraten met vrienden? Maar ik nooit over waar ik plukjes koop! Kortom stomme vraag!

Goede website, en prima service

Duidelijke website waar producten goed te vinden zijn. Prima service, bleek tijdens de bestelling dat er 1 artikel wat later zou binnenkomen. Netjes een telefoontje of het een probleem was om 2 dagen te wachten zodat de zending gecombineerd zou kunnen worden. Heel netjes. Verder prima verzending en ik ben tevreden met het aangekochte product.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!