Bestelde mini disc koffer die op dat moment niet in voorraad was. Desalniettemin werd deze koffer mij op relatief korte tijd toegestuurd. Het product beantwoordde volledig aan dat wat ik had besteld en gezien op jullie site.

Degelijk product

Zeer goed product, perfect

Tevreden

2 kabels besteld en vrij snel in huis super tevreden

vlotte goede afhandelig

Prima ervaring met deze webwinkel

Prima geholpen, snel antwoord, mooie producten

Nu een paar keer wat besteld en steeds prima geholpen. Hier kun je gerust kopen.

Goede ervaring

We hebben een goede ervaring met Fritz- Events. Het is alleen jammer dat ze voor DPD kiezen als vervoerder. Zij bellen nog niet aan ze rijden gewoon door, met daarop krijg je een mail dat je niet thuis was, dit hebben we al heel vaak meegemaakt. Mijn advies kies voor PTT Post, altijd op tijd en vriendelijk.

Alles volgens afspraak

Zie titel

Vlugge levering

Alles naar wens

Snelle levering keurig verzorgd

De draagriem was exact wat ik zocht voor mijn zoon in Frankrijk. Ziet er robuust en goede montage opties.

Heb met de medewerker meerdere keren mail contact gehad met een hele boel vragen. Elke keer netjes en keurig antwoord gekregen met hun mening en aanbeveling. Uit eindelijk zonder afspraak erheen gegaan en bij de winkel aangekomen, kwam het eigenlijk niet goed uit, want ze waren onder bezet ivm vakantie en corona. Toch alle aandacht en tijd gekregen, rustig alles mogen testen, erg vriendelijk geholpen en met een top speaker naar huis gegaan!! Zo horen verkopers te zijn die achter hun producten staan, niet opdringen maar luister zelf maar. Erg blij en rij de volgende keer weer graag een uur om langs te komen!

Netjes verpakt geleverd. Mijn bestelling kwam in 2 zendingwen en werd daar keurig over gebeld. Top

Perfect Winkel

goed advies gekregen

goed advies en goeie prijs kwalietijd

Prima persoonlijke service

Tijdens telefonisch contact goed voorgelicht. Men (Bart) luisterde naar de wensen en wist, vriendelijk rekening houdend met beperkte kennis van de klant deze te vertalen naar het juiste product.

Prima geregeld daar

Makkelijk bestellen, snel leveren.

Werd gebeld dat het bestelde niet op voorraad was en dat het een paar dagen langer zou duren.

Goede producten, snelle levering.

Een prettige webshop met goede producten en snelle levering.

Uitmuntende service en hoge bereidheid om te assisteren

Had een aantal producten besteld. Waarvan 1 item noodzaak was en 1 dat ook later mocht komen. Na een dag nog geen track en tracé, dus mail. Waar er achter kom dat 1 item langere levertijd nodig had. Voorgesteld om extra verzendkosten te betalen dat het later gestuurd wordt. Ze dachten mee door eerst te kijken of item nog volgende dag bij hun zou zijn. Zo niet dat mijn noodzakelijk item alsnog verstuurd zou worden en dat apart factuur voor de extra verzendkosten. Eindstand met goed geluk waren beide items precies op tijd. De ene sowieso ruim en de tweede op de dag zelf nog voor de deur uit ging. Heb al kennissen doorgestuurd want super service eerlijk en betrouwbaar

goede en vriendelijke service

De is order snel en correct uitgeleverd, TOP!

Vlotte levering, met persoonlijk tintje

Snel geleverd, ondanks de tijd van het jaar, leuk kaartje erbij en verder no-nonsens

Goede website, snelle levering

Top bedrijf. In het verleden al vaker langs geweest, goed en vriendelijk personeel. In eerdere bestelling was iets niet voorradig maar daar nemen ze direct contact met je op om het door te spreken. Dus top. Nu weer bestelling geplaatst via de website. Website duidelijk en overzichtelijk. Product snel gevonden en besteld. Krijg ik het de volgende dag al in huis. Echt top. Bedankt!

Supersnelle levering incl duidelijke administratie

Betrouwbare organisatie.

Uitstekend service

De eerste indruk is vaak de belangrijkste en deze was perfect , alles ging snel , duidelijk, goed geïnformeerd en had onderdelen in record tempo thuis! Dus een 10 !

Super fijn!

Ik werd gebeld omdat ik het product eerst zou afhalen bij een PostNL punt, maar mijn pakketje ook door de brievenbus kon. Tot 2x toe hebben ze me proberen te bellen, erg netjes als je het mij vraagt! Toen het pakketje (van +-20 euro) aankwam zat daar ook nog een hand geschreven brief bij, ik was helemaal verrast. Op de brief stond mijn naam en ook nog veel plezier met het product (erg persoonlijk dus!). Ik bestel misschien niet veel van dit soort dingen maar mocht ik nog eens wat willen bestellen dan ga ik dat zeker hier doen. Ik zie dat er veel moeite voor gedaan wordt!

Vriendelijk en snel

Snel en een vriendelijke af handeling

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!