Goed materiaal en super snel in huis

Ben blij met een bedrijf als Fritz Events.

Top service en aandacht

**********

Prima service en snelle levering

Ondanks dat het product niet op de website stond en niet voorradig was een zeer snelle levering.

Goed geholpen

Hoewel mijn order volgens de webshop volledig uit voorraad geleverd kon worden bleek er toch iets niet op voorraad. Ik werd daar keurig netjes over gebeld. Twee dagen later was alles binnen. Goede service.

Snelle & perfecte levering; fijne communicatie

Snelle & perfecte levering; fijne communicatie voor mij een aanrader!

Snel verzonden.

Blij mee!

Goeie en snelle levering!!

Vooral het hand geschreven kaartje vond ik een plus punt

Top geleverd volgens afspraak

Na telefonisch contact m.b.t. een eventuele verlate levering toch binnen de afgesproken tijd. Kijk daar heb je wat aan. Ook de bezorgging prima in orde.

Snel geleverd, goed alternatief voor de duurdere variant. En blij verrast met het handgeschreven kaartje

Prima product en snel geleverd.

Gelukkig was het product op voorraad en de levertijd werd bevestigd na een zeer vriendelijk telefoontje met de klantenservice. Het product werd op de afgesproken dag netjes afgeleverd, inclusief een mooi bedankkaartje voor de bestelling. Dit bedrijf laat je echt klant voelen en beveel ik van harte aan.

Correcte service, goede kwaliteit

Aan de balie werd ik correct geadviseerd, de baliemedewerker had verstand van zaken.

Snelle levering, leuk persoonlijk geschreven kaartje. Ik had aangegeven om op een servicepunt op te halen, maar ik werd gebeld dat dit door de brievenbus paste, heel vriendelijk en goede service!

keurig en snel geleverd

duidelijke website

Perfecte service, reeële prijzen

Levering netjes volgens afspraak

Originele extra touch door een handgeschreven kaartje!

Snel en goed

De spullen zijn snel en goed verpakt geleverd. Ik ben ook goed geholpen met het uitkiezen van de spullen.

Fijne persoonlijke benadering

Snel en attent

Snelle levering, persoonlijk tintje

Snel geleverd en een persoonlijk handgeschreven kaartje waarmee ik bedankt werd voor mijn aankoop en vertrouwen.

Goede Service

Stipt en Acuraat

Niks geleverd

Besteld via beslist.nl en daar stond t product als voorradig, achteraf niks geleverd omdat het toch niet meer leverbaar is. Helaas niet echt een alternatief gekregen. Voorstel van mij uit was om t via een andere leverancier te regelen ging niet op. Fritz-Events kan er niet veel aan doen dat t niet leverbaar is maar niks geen compensatie van beide partijen. Nu elders het product besteld, dus nog wel leverbaar. Klein beetje moeite Fritz en jullie konden m mij ook leveren ,oké wel iets duurder, maar wel een tevreden klant....

Zeer goed geholpen in de winkel en uitgebreid voorgelicht.

Er wordt goed naar de klant geluisterd en op basis daarvan kreeg ik uitgebreid advies die mijn keuze heel eenvoudig heeft gemaakt. Een verademing om weer een goede klantgerichte service te ontvangen.

Goede ervaring

Ik heb goede ervaring met de bestelling, alleen het pakketje was beschadigd aangekomen. de doos was ingedeukt en de doos met tape proberen te herstellen. na het uitpakken bleek dat de beugel van de standaard ook beschadigd was dit heb ik zelf terug gebogen. Ik heb hierover geen contact gezocht omdat ik het de moeite er van niet waard vond.

top!

Snelle levering super! dankjewel !!

Mooie voetjes

Een van de vier voetjes was lager dan de andere drie, een ring van 0,8 mm. Loste dit op!

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!