Alles ok

Heel goed.

Geweldig product, redelijk geprijsd, snel bezorg. Prima service.

Vakmanschap

Op mijn technische vragen werd een uitstekend antwoord gegeven, ze weten daarnaast ze het over hebben!

Geweldig geholpen. Super

Goede advies en begrip vol. Geweldig

Goede en snelle service. Een tiental microfoon statieven besteld en welke netjes op afroep geleverd konden worden.

Persoonlijke benadering

Super bedrijf! Onderdelen voor mijn flightcase besteld. Altijd leuk het handgeschreven kaartje erbij!

Snelle verzending, goede service

Artikelen zeer snel ontvangen, overtreft de verwachting

Perfecte levering

Ik heb het internet afgestruind naar een plopkap voor een bijzondere microfoon: een AKG 747C. En laat Fritz-Events die nu op voorraad hebben. Ben er geweldig blij mee, want nu kan ik de microfoon ook buiten gebruiken! En ook nog leuk is dat er een handgeschreven bedankje voor de bestelling in het doosje zat (van Annita). Goed bezig, Fritz-Events!

Prima service.

Snelle, persoonlijke en correcte levering.

Prima ervaring meer deze webshop.

Prettig en goede communicatie omtrent levering. Persoonlijk geschreven kaartje bij levering is leuk gedaan.

Snelle levering!

Positief!

Mooie prijs en snelle levering

Snelle levering en mooie prijs voor de flight cases.

==>TOP!! <<== Service exact zoals je het als klant wilt.

Fritz-Events heeft me uitermate goed geholpen. Met transparantie inzake leverings data, installatietips en vlotte vriendelijke reacties. Ik ben uitermate tevreden met de geleverde service en uiteraard de kwaliteit van de geleverde producten. Ik kan het iedereen aanraden. Nogmaals hartelijk dank voor de goede service, deze positieve feedback is wmb volledig verdiend. Een tien met een griffel!

Snelle levering.

Snelle afwikkeling en oplossing.

Snelle levering met een personal touch.

Zeer positief

Goede overzichtelijke website met mooie en duidelijk beschreven artikelen,bestellen ging ook heel eenvoudig en middels track en tracé kun je de bezorging volgen. Kwalitatief een perfect artikel.

Vlotte levering

Snel geleverd en goeie kwaliteit

Goede service en snelle reactie

Had net besteld 2 minuten belde dat ze net niet genoeg op voorraad hadden dat het een paar dagen langer zou duren . Het duurde maar een paar dagen meer en het was geleverd .Dat is pas service

Ik had maar een zeer bescheiden bestelling maar deze werd vlot afgehandeld. Uitstekend verpakt en snel verzonden. Als kers op de taart een handgeschreven bedankje voor de bestelling. Heel attent!

Mooie producten voor een top prijs

Hele mooie inbouw kist grepen gekocht. Niet duur en zijn erg netjes maar toch ook robuust.

jullie doen wat je beloofd

snelle levering , helemaal top. en dan die handgeschreven kaart, dank je wel Annita, maakte het nog leuker om uit te pakken.

Zeer klantvriendelijke webshop

Na een bestelling. Ging er iets fout met mijn email. binnen 10 minuten werd ik gebeld door Fritz-Events Over de bestelling en direct alles geregeld. De volgende dag had ik de spullen in huis. Echt top winkel met vriendelijke mensen. Stond verbaasd te kijken toen er bij het pakket, Zelf een kaartje zat ,met bedankt voor je bestelling, Met de hand geschreven.

website geeft perfect aan hoe de voorraad is!.

Goede website waar op te zien was wat de voorraad is. Dat voorkomt teleurstelling. En de spullen werden vlot geleverd. Top!

Fijn bedrijf vlotte levering

Heel vlotte levering

Vriendelijke, goed en snel

Mijn bestelling was snel binnen met een persoonlijk kaartje er bij. Het geleverde artikel was van prima kwaliteit!

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!